用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅堂幼稚園(北角) 有冇人決定左讀中環校架?
樓主: heiphy
go

有冇人決定左讀中環校架? [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

版主按:
鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1

回覆:loklokhui 的帖子

梗係校車啦!我懶嘛

回覆:Ammeyogi 的帖子

又真係冇架!一星期先一堂英文咋!

回覆:nomadicspider 的帖子

Hello! My son will be in am, nice to meet you

回覆:有冇人決定左讀中環校架?

我細仔九月中環am,而大仔則仲讀緊北角pm K1

回覆:6192 的帖子

不會

引用:我細仔九月中環am,而大仔則仲讀緊北角pm+K1

原帖由 iansung 於 15-02-23 發表
我細仔九月中環am,而大仔則仲讀緊北角pm K1
咁點解唔一齊讀北角?方便啲接送喎

回覆:heiphy 的帖子

始終中環校感覺好些

回覆:有冇人決定左讀中環校架?

請問有冇中環k1 新同學仔校舍fb group?

回覆 babe0621 的帖子

有呀, 不過係WHATSAPP GROUP, 你PM個電話號碼給我, 我叫佢加埋你呀 ^^

回覆:lovely_wing1123 的帖子

pm u la,  thanks

回覆:lovely_wing1123 的帖子

pm la,  pls check,  thanks

‹ 上一主題|下一主題