用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 SDM Pre-TT Exam
go

SDM Pre-TT Exam [複製鏈接]

我個仔學左2個半月, 尋日職員CALL 我問幫唔幫佢報果個唔知咩澳洲跳舞考試 (PRE-TT), 考試費都冇所謂, 但要我仔由2月開始至7月1星期返2堂 (7月考試). 我覺得2堂太多, 因為仔仲有其他興趣班~
請問有冇過來人分享我應唔應該幫仔報呢個EXAM? 感謝!!!

0    0    0    0

你仔幾大, 如你肯一星期兩堂就可以考, 我小朋友6月開始學一星期一堂, 7,8月考.
最好問下小朋友意見..

saiwinghei 發表於 14-12-18 14:26
你仔幾大, 如你肯一星期兩堂就可以考, 我小朋友6月開始學一星期一堂, 7,8月考.
最好問下小朋友意見..
...
你小朋友是2014年6月開始學嗎? 考是2015年7,8月考?
點解你可以選1星期1堂?
因為職員話一定要1星期2堂, 可能我仔細個, 3歲多D, 2014年10月先開始返~
不過SO FAR 佢鍾意的~~~

回覆 tiffany168168 的帖子

你仔在那間分校, 我小朋友都是三歲多d, 2014/6月開始上, 一星期一堂, 出年7,8月考..

saiwinghei 發表於 14-12-19 16:52
回覆 tiffany168168 的帖子

你仔在那間分校, 我小朋友都是三歲多d, 2014/6月開始上, 一星期一堂, 出年7,8 ...
九龍塘劍橋道, 你呢?

回覆:tiffany168168 的帖子

lam tin campus

‹ 上一主題|下一主題