用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 明慧國際幼稚園(太子分校) 2015年明慧pn揮手區
go

2015年明慧pn揮手區

我仔仔將會插班2015年pn。如果你們小朋友都讀明慧2015既pn.有興趣pm電話俾我,一齊係whatsapp group交流啦~

引用:我仔仔將會插班2015年pn。如果你們小朋友都

原帖由 mmchuchu 於 14-12-16 發表
我仔仔將會插班2015年pn。如果你們小朋友都讀明慧2015既pn.有興趣pm電話俾我,一齊係whatsapp group交流啦~ ...
我女都係2015入PN,但應該唔係插班,係正常入學

Hello!!! 我囝囝都係2015年PN, 請問知唔知雜費要交幾多?

引用:Hello!!!+我囝囝都係2015年PN,+請問知唔知

原帖由 dorara 於 14-12-19 發表
Hello!!! 我囝囝都係2015年PN, 請問知唔知雜費要交幾多?
$雜費27xx

引用:Hello!!!+我囝囝都係2015年PN,+請問知唔知

$雜費27xx

$雜費$27xx

我仔仔將會插班2015年pn。如果你們小朋友都讀明慧2015既pn.有興趣pm電話俾我,一齊係whatsapp group交流啦~ ...
Pm u thx!

回覆:BiBi35J 的帖子

我囡15年PN ....不是插班,其實據我所知,學校會跟小朋友出世月份分班,而今年14年早上有7班,下午都5-6班,所以吾知大家係咪同班架

引用:我囡15年PN+....不是插班,其實據我所知,

原帖由 kayleyleung23 於 14-12-25 發表
我囡15年PN ....不是插班,其實據我所知,學校會跟小朋友出世月份分班,而今年14年早上有7班,下午都5-6班 ...
唔係同班唔緊要,可能咁仲可以交流多啲

你bb 15年讀上午定下午呀? 我女讀上午

引用:Quote:原帖由+kayleyleung23+於+14-12-25+

原帖由 Conniekiki 於 14-12-26 發表
唔係同班唔緊要,可能咁仲可以交流多啲

你bb 15年讀上午定下午呀? 我女讀上午
上午呀、hello ....我囡8月bb

回覆 mmchuchu 的帖子

謝謝~我囝囝係上午班,希望大家會係同班同學啦~

請問你係報名時要求插班,定係另外交申請2014-2015年插班呀?定學校直接比你插班?

回覆:2015年明慧pn揮手區

我女是1 月份插班,下午pn.我好想佢讀上午班……其一原因是下午班的校車時間很奇怪!煩惱中……

回覆:htbb 的帖子

我囡囡2015 n 班AM 呀~可唔可以add我what's app group? 同埋有無人知屯門有無校車?

Hi
Excuse me請問interview 係in咩架?Thx

Hi, 我囡囡讀2015 下午班pn, 可以add 我in what's app group? Thanks

Hello all,
我囡囡將會返PN上午班😊

pm sent

將會返PN上午班😊 x2, pm sent

下午pn;)女~pm thxx

上午,仔仔,8月尾BB