用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人好像我女咁失落KV,KM,SC offer~~
樓主: QQDawn
go

有無人好像我女咁失落KV,KM,SC offer~~ [複製鏈接]

回覆 creama 的帖子

我仲有報左屋村學校,不過係1000人爭60個位或者600人爭20個位咁……..結果我女都無OFFER,咁我仲可以點~~原來今時今日報幼稚園起碼要報20………..

引用:回覆+creama+的帖子 我仲有報左屋村學校,

原帖由 QQDawn 於 14-12-16 發表

我仲有報左屋村學校,不過係1000人爭60個位或者600人爭20個位咁……..結果我女都無OFFE ...
Sorry, 見你帖淨係講名幼,誤會左,
唔好氣餒,1月大把學卷學校放位,4/5月交大訂又大把私幼放位

hope so la~~
thank you

大家希望在明天,因為我知道有好多父母明年選擇學校後,就有好多位放棄,各位父母加油牙

我都係....當然有D 未放, 但都有D 落....
已經down 左2個禮拜....
今個星期振作...... 寫求位信..... 盡努力寫....
您地都努力啦......

回覆 woodstockming 的帖子

我都寫左信,略盡一份力啦~

其實根去年pn經驗,CALL WAITING到我的機會不大

我個細女, KM Waiting + SC PM Waiting, + 其他 waiting/ rejected
有CANAN AM offer + 保會, offer + 啟思 PM offer
‹ 上一主題|下一主題