用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人今日無去太子明慧註冊呀?
go

有無人今日無去太子明慧註冊呀? [複製鏈接]

你地放棄am定pm?  有更好offer ?

1    0    0    0

引用:你地放棄am定pm?++有更好offer+? +

原帖由 kayleyleung23 於 14-12-13 發表
放棄pm,有更心儀offer

引用:Quote:原帖由+kayleyleung23+於+14-12-13+

原帖由 ensy 於 14-12-13 發表
放棄pm,有更心儀offer
Ic....可吾可以take左邊間心儀呀?

回覆:有無人今日無去太子明慧註冊呀?

放棄pm, 等緊最近屋企果間,希望有offer

引用:Quote:原帖由+ensy+於+14-12-13+發表放棄pm

原帖由 kayleyleung23 於 14-12-13 發表
Ic....可吾可以take左邊間心儀呀?
金巴倫迦南am

引用:Quote:原帖由+kayleyleung23+於+14-12-13+

原帖由 ensy 於 14-12-13 發表
金巴倫迦南am
Congrat

kayleyleung23 發表於 14-12-13 12:37
放棄pm, 有心儀am offer lu

註冊佐啦!雖然PM, 但我都係想佢讀呢間

我都註冊左!

我無去啊  最後因為方便揸車選了Cannan

明慧幾好,我係pn 用家

引用:我無去啊++最後因為方便揸車選了Cannan +

原帖由 sailormercury 於 14-12-14 發表
我無去啊  最後因為方便揸車選了Cannan
甘你明慧本身係am or pm ?

引用:明慧幾好,我係pn+用家 +

原帖由 hayleymama24 於 14-12-14 發表
明慧幾好,我係pn 用家
請問 PN 係味可以直升k1?  可吾可以講下明慧課程呀?eg: 每日幾多分鐘中文,英文,國語?因為太子上午、下午都係國際班?甘係咪主要英文授課?我其實對眀慧都幾有好感

回覆:kayleyleung23 的帖子

PN 可直升,太子只有國際班,英廣班主任,幾多分鍾冇考究,只知囡囡班有2x人,好正,語境好,囡囡今年k1考到st Cat, 維記,民生

引用:PN+可直升,太子只有國際班,英廣班主任,

原帖由 hayleymama24 於 14-12-14 發表
PN 可直升,太子只有國際班,英廣班主任,幾多分鍾冇考究,只知囡囡班有2x人,好正,語境好,囡囡今年k1考 ...
Wa....恭喜呀,好叻叻呀,你開心死啦!

引用:PN+可直升,太子只有國際班,英廣班主任,

PN 可直升,太子只有國際班,英廣班主任,幾多分鍾冇考究,只知囡囡班有2x人,好正,語境好,囡囡今年k1考 ...
不過其實係咪你囡囡本身醒目,定你作為用家覺得眀慧PN真係令你囡囡學得好呀?因為我突然諗2歲先開始讀N, 但考K1係咪都係2歲去考架?如果係,甘其實吾讀N就要考K1,甘咪表示係你囡叻叻多囉,定考K1時已經讀緊PN一段時間呢?本人身手媽媽,請賜教

回覆:kayleyleung23 的帖子

佢係二月B, 佢上年考PN, in 10間得2間收,我地成家愁哂,最後去左明慧,九月開學都吾識講中文,開學一個月吾吏,成首太陽伯伯唱到,英文歌都幾首,吾係ABC, 對interview好有幫助,我地冇再外出去學英文。明慧功勞是肯定的。如你再想搏其他學校,而現在冇更好的選擇,可去明慧試下。

放棄am

Hayley23 同 Kayley24 我路過都覺得妳地好有緣呀。兩位名又咁似,小朋友又一齊入到妳地滿意又心儀既學校。一唱一和咁,好合拍呀 多謝分享

引用:Hayley23+同+Kayley24+我路過都覺得妳地好

原帖由 cpy123 於 14-12-14 發表
Hayley23 同 Kayley24 我路過都覺得妳地好有緣呀。兩位名又咁似,小朋友又一齊入到妳地滿意又心儀既學校。 ...
哎呀sorry 似到我都攪亂左,Kayley23同Hayley24先啱。 sorry

‹ 上一主題|下一主題