用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 12 年十月B見未有offer加油站
樓主: gg33
go

12 年十月B見未有offer加油站 [複製鏈接]

引用:放心,上年我個11月細B最初都係怕冇,但到

原帖由 elaine85 於 14-12-13 發表
放心,上年我個11月細B最初都係怕冇,但到最後都有好offer,到今年我細嗰個10月B都冇問題,最後可能大家會 ...
最後入到邊間k1呀? 請問你當年是keep住寫信定keep住打電話,定係一路冇做野,到開學先打去學校問呢?

引用:想請問下大家係講緊PN定K1?++我囡係12年11

原帖由 JulieB 於 14-12-13 發表
想請問下大家係講緊PN定K1?  我囡係12年11月細B, 報明年K1但無offer.  諗住出年再黎過。

...
講15年k1

回覆 gg33 的帖子

最後聖母

回覆:12 年十月B見未有offer加油站

我女12年11月,下年有N有K的offer,但仲諗緊俾佢做大b定細b

我都好失望,12年12月B no K1 offer

我仔仔9月b都未有呀,已經收左4封waiting, 1封reject, 仲有4間下星期先知

回覆:superlammy1031 的帖子

我仔得3間後備,其余都唔收。我是大埔区,你地是什么区都是十月未有Offer?同样十月细B,學校會喜欢收女仔多過男仔嗎?

回覆:Yingtsoi800317 的帖子

只能說女仔一般言語發展快過男仔,表達叻d

引用:+本帖最後由+gg33+於+14-12-14+22:45+編輯+

原帖由 gg33 於 14-12-14 發表

只能說女仔一般言語發展快過男仔,表達叻d
我囝10月b,冇讀n班,in咗11間,7間waiting,仲有4間未出結果,睇嚟都好危,見到其他post話寫求位信冇用,咁即係應唔應該寫,定點部署好,仲未有頭緒

我囡9月細囡, in5間3waiting, 仲有兩間未知, 機會唔大...
睇嚟要玩round two 啦.... 明明有D IN 得幾好都唔收... 都唔知可以點...

大家好, 囡囡都未有offer, 連哥哥嗰間都只係waiting, 唔開心左幾日, 仲喊埋出嚟!
好擔心架, 好想好想同哥哥一齊返學呀! 囡囡比較怕羞, 所以其他學校我都冇期望喇! 希望能waiting成功! 我都好想有人為我打打氣, 多謝樓主呢個post, 大家加油!
有人話生仔要計, 避開年尾生細B, 我唔會咁諗囉, 生仔講緣份, 下下計住計住, 不如唔好生啦!
揾學校, 但求盡力, 問心無愧, 希望在明天呀!

回覆 fungchiying 的帖子

唔係哥哥嗰間一定收?

fenghuijuan1985  唔係。我就系一個例子。哥哥間學   發表於 14-12-16 13:14

fungchiying 發表於 14-12-16 12:13
大家好, 囡囡都未有offer, 連哥哥嗰間都只係waiting, 唔開心左幾日, 仲喊埋出嚟!
好擔心架, 好想好想同哥哥 ...

唔係哥哥嗰間一定收?

引用:大家好,+囡囡都未有offer,+連哥哥嗰間都只

原帖由 fungchiying 於 14-12-16 發表
哥哥邊間呀?

引用:我囡9月細囡,+in5間3waiting,+仲有兩間未知

原帖由 Zohil 於 14-12-16 發表
我囡9月細囡, in5間3waiting, 仲有兩間未知, 機會唔大...
睇嚟要玩round two 啦.... 明明有D IN  ...
round 2即係等人放offer學校call waiting?

回覆 gg33 的帖子

係呀, 第一輪真係好難掙....

gg33 發表於 14-12-16 14:02
哥哥邊間呀?
唔開名喇, 九龍區半龍校

引用:回覆+gg33+的帖子 係呀,+第一輪真係好難掙

原帖由 Zohil 於 14-12-16 發表
回覆 gg33 的帖子

係呀, 第一輪真係好難掙....
我都係得第二輪咋,希望wa it到啦

引用:大家好,+囡囡都未有offer,+連哥哥嗰間都只

原帖由 fungchiying 於 14-12-16 發表
我慢熱型,同你女一样,全部未有offer,
希望waiting會多返位放出黎啦!加油

回覆:Zohil 的帖子

今日又衰多間

‹ 上一主題|下一主題