用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Think a.m. (Lam Tin) vs 啟思p.m.(九龍塘)
go

Think a.m. (Lam Tin) vs 啟思p.m.(九龍塘) [複製鏈接]

English & school Quality?
Fee - which cheap d?
入小一Which better?
Thanks!
   1    0    0    0

我女讀緊THINK的N班, 語境好好, 每日都有NET同普通話堂, 課程設計得好好, 校長老師都好好, 頗有愛心, 但學費唔平, K1學費半日班5020, 半年書本雜費4800, 升小的名單唔錯, 區內同九龍塘的直資私小都有,我女有OFFER直升K1, 如果其他學校一個OFFER都無, 都會繼續讀, 想轉主要係覺得學費貴, 因為將來如果想讀全日班, 宜家已經收緊8000一個月。

啟思我唔太清楚, 只知道係happy school

引用:我女讀緊THINK的N班,+語境好好,+每日都有NE

原帖由 helenmelody 於 14-12-12 發表
我女讀緊THINK的N班, 語境好好, 每日都有NET同普通話堂, 課程設計得好好, 校長老師都好好, 頗有愛心, 但學 ...
都好吖,至少可直升K1. 我即使唔怕貴,都未必有位讀……

回覆 臭豬脾 的帖子

你小朋友的學校還未通知, 是否可以直升K1嗎?

‹ 上一主題|下一主題