用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 12月b未有offer討論區
go

12月b未有offer討論區 [複製鏈接]

我仔仲係12月尾,in 左7間,2間"未獲取錄",1間"後備生",4間未知結果(其中兩間我睇fb gp 都出左信,但我未收到),我已經等到好灰啦!!
你地呢

0    0    0    0

回覆:12月b未有offer討論區

加油⋯

引用:我仔仲係12月尾,in+左7間,2間"未獲取錄",

原帖由 yanlaw0824 於 14-12-12 發表
我仔仲係12月尾,in 左7間,2間"未獲取錄",1間"後備生",4間未知結果(其中兩間我睇fb gp 都出左信,但我未收 ...
好正常!我個b都係12月尾, in k1都冇offer,in 3間PN全收。你有冇報PN?

我仔仲係12月尾,in 左7間,2間"未獲取錄",1間"後備生",4間未知結果(其中兩間我睇fb gp 都出左信,但我未收 ...
你會唔會考慮私校或做大b?

PN全收(明天交註冊費),3校K1後備,下下星期再in,另1月覆in...

引用:PN全收(明天交註冊費),3校K1後備,下下星

原帖由 meri1231 於 14-12-12 發表
PN全收(明天交註冊費),3校K1後備,下下星期再in,另1月覆in...
咩叫覆in?

引用:Quote:原帖由+yanlaw0824+於+14-12-12+發表

原帖由 sala222 於 14-12-12 發表
好正常!我個b都係12月尾, in k1都冇offer,in 3間PN全收。你有冇報PN?
我冇報pn喇,報左k咋

引用:Quote:原帖由+yanlaw0824+於+14-12-12+發表

原帖由 wytsui911 於 14-12-12 發表
你會唔會考慮私校或做大b?
冇報私校,亦冇錢供私校,我想佢今年做細b讀k,因為仲有個細女(宜家4個月),咁哥哥有學校收15/16 k嘅話,咁都可能有機會收妹妹,唔洗出年兩兄妹一齊搵學校又面試,一個in5間,兩個就10間,變左好似我面試咁

引用:PN全收(明天交註冊費),3校K1後備,下下星

原帖由 meri1231 於 14-12-12 發表
你邊區牙?係米再要in多一次??

回覆:yanlaw0824 的帖子

我女都係12年12月b 報左7間n, 全收

引用:Quote:原帖由+meri1231+於+14-12-12+發表PN

原帖由 Cheesepop 於 14-12-12 發表
咩叫覆in?
會唔會佢意思係要再in 一次,因為有間學校都同我講話有機會要再面試多一次,話佢宜家太細,有d野都仲未睇到

引用:Quote:原帖由+Cheesepop+於+14-12-12+發表

會唔會佢意思係要再in 一次,因為有間學校都同我講話有機會要再面試多一次,話佢宜家太細,有d野都仲未睇到 ...
咁好嘅

引用:我女都係12年12月b+報左7間n,+全收 +

原帖由 pb728 於 14-12-12 發表
我女都係12年12月b 報左7間n, 全收
好勁牙我呢面n班得好少位咋

原帖由 Cheesepop 於 14-12-12 發表
咁好嘅
你小朋友呢,都係12月b嗎??有offer未??

引用:Quote:原帖由+Cheesepop+於+14-12-12+發表

你小朋友呢,都係12月b嗎??有offer未??
係呀,本身n可直上,考咗另一間k1

我女又係12月B,in 左9 间k, 1间pn, 暫時只有1个pn offer。5 间k1 waiting, 1 间k1 reject, 仲有3间未放榜。

嚟緊仲有2个k1 interview, 5 个pn interview 。

阿女下个月先返pn, 因個间未必直上k1, 焗住大包圍,怕無書讀 人仔都未返學,就要interview, 表現ok, tasks 做到,係怕羞,最近2次interview 先開口。

我鄧阿女辛苦

唔好甘灰,我個仔都係12月出世,in咗10間,所有都係2、3線學校,都係得2間有offer。可能你報唒名校,而名校出名收大B only. 寫下信,可能有人放位呢!

會唔會佢意思係要再in 一次,因為有間學校都同我講話有機會要再面試多一次,話佢宜家太細,有d野都仲未睇到 ...
冇錯!覆in 係要1月再in多次!
近期亞B説話大聲左,希望再in時出聲就好啦!

原帖由 Carrie226 於 14-12-12 發表
唔好甘灰,我個仔都係12月出世,in咗10間,所有都係2、3線學校,都係得2間有offer。可能你報唒名校,而名校 ...
完全冇報過名校,都係最普通嘅邨校

引用:我女又係12月B,in+左9+间k,+1间pn,+暫時只

原帖由 SK5 於 14-12-12 發表
我女又係12月B,in 左9 间k, 1间pn, 暫時只有1个pn offer。5 间k1 waiting, 1 间k1 reject, 仲有3间未放榜 ...
即係都報左20間??

‹ 上一主題|下一主題