用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 收REJECT 信後還有機會嗎?
樓主: joycelnl
go

收REJECT 信後還有機會嗎? [複製鏈接]

回覆:收REJECT 信後還有機會嗎?

生產值:16 民房2 小時前
不好意思,其實我囝囝剛讀K2,但我打算報讀。想請問 1)我應該幾時開始報名 2)有咩需要準備 3)是否只有扣門,沒有派位 4)常聽人話有幾多分,其實分點計㗎,扣門亦是否需要分數 對不起,因為新手及身邊冇差不多年記小朋友嘅朋友,但見其他家長已討論緊升小問題,我又唔好意思問佢地,所以真心想請教你們

引用:生產值:16+民房2+小時前 不好意思,其實我

原帖由 humansy 於 15-08-13 發表
生產值:16 民房2 小時前
不好意思,其實我囝囝剛讀K2,但我打算報讀。想請問 1)我應該幾時開始報名 2)有 ...
Sorry,再想問一下,其實派位時志願有冇得揀Lee間學校

回覆:收REJECT 信後還有機會嗎?

想請教吓大家,求位信係親身攞去比校長嗎?

回覆:收REJECT 信後還有機會嗎

唔知今年收rejected後,宜家先寫求位信還有机会嗎?

Hi, 各位有叩門嘅家長,嚟緊囝囝10月會in播道.,但我預定唔得,我想問係咪ㄧ收到reject信就要寫信俾校長呀?(in 完2個月內會個别通知)

求情信點俾校長呀?

ec429 發表於 14-12-11 09:13
有機會, 當年我囡囡都係收REJECT信, 再扣門, 最後到6、7月收通知話收佢

請教你;掂樣叩門呀?過程係㸃呀
‹ 上一主題|下一主題