用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 純呻!點解搵個am offer都咁難…
go

純呻!點解搵個am offer都咁難… [複製鏈接]

照理am/pm都係1/2機會唧…快d搵人安慰下我

0    0    0    0

今時今日有學位有書讀都好好, 都無理佢係am/pm。ps.我囡暫時都係得一個pm offer

回覆:純呻!點解搵個am offer都咁難…

寫信 request 轉 am 囉

引用:寫信+request+轉+am+囉 +

原帖由 sissysze 於 14-12-09 發表
寫信 request 轉 am 囉
Send左啦…都好有難度

引用:照理am/pm都係1/2機會唧…快d搵人安慰下我 +

原帖由 sheepyland 於 14-12-09 發表
純粹靠估!我諗就算一百個位上下午各50人,學校都會offer 60個去下晝40個上晝,因為預咗有人申請轉上晝,所以一定要申請

但我見又一村應該收上午多人啲 但反而依家好似好多人都有下午咁!

引用:但我見又一村應該收上午多人啲+但反而依家

原帖由 carol0914 於 14-12-09 發表
但我見又一村應該收上午多人啲 但反而依家好似好多人都有下午咁!
可能am d媽媽無BK

回覆:sheepyland 的帖子

樓主,你都好好有pm offer,好多人連個pm offer都冇,算唔算安慰左你?

引用:樓主,你都好好有pm+offer,好多人連個pm+of

原帖由 gg33 於 14-12-10 發表
樓主,你都好好有pm offer,好多人連個pm offer都冇,算唔算安慰左你?
X 2

引用:樓主,你都好好有pm+offer,好多人連個pm+of

原帖由 gg33 於 14-12-10 發表
同意。
搞左咁耐,除左原校有am offer,其他全軍覆沒,我都唔會再理係am/pm offer,有已好好,希望樓主妳聽完會安慰些。

引用:照理am/pm都係1/2機會唧…快d搵人安慰下我 +

原帖由 sheepyland 於 14-12-09 發表
唔識安慰你,我都想喊。

DIE WAHRHEIT IST IRGENDWO DA DRAUSSEN

我仔而家返緊am N班, 但下年K掉左佢去pm, 夠竟am d位去曬邊呀

我係PM PN班媽媽,頭先係幼兒園個版開左個post呻PM好慘PM轉AM真係好難好難好講運氣,不過龍b有書讀都唔錯了。。。

Thelittlepingu 發表於 14-12-10 07:07
X 2
X 3

most parents prefer morning class (so that they can go for other activities in the afternoon).

我所有APPLICATION 都係揀PM, 因為我小朋友晏起身, 我諗AM/PM 家家有求o既, 大家加油啦

引用:Quote:原帖由+gg33+於+14-12-10+發表樓主,

原帖由 dcdc2525 於 14-12-10 發表
同意。
搞左咁耐,除左原校有am offer,其他全軍覆沒,我都唔會再理係am/pm offer,有已好好,希望樓主妳聽完 ...
我仲慘,可能連最穩陣的原校都冇得升,出面又冇k1 offer.

gg33 發表於 14-12-10 13:50
我仲慘,可能連最穩陣的原校都冇得升,出面又冇k1 offer.

想問今年係咪話改左制呀, 全部學校都未必原校可升K1?

引用:Quote:gg33+發表於+14-12-10+13:50+我仲慘

原帖由 moledy 於 14-12-10 發表
想問今年係咪話改左制呀, 全部學校都未必原校可升K1?
唔係呀~depend on間學校要唔要個小朋友

只要你有理由,是合情理的,學校方面其實是有寬容的......起碼我試寫過2封求轉AM信, 2封都好好彩成功的!!
我覺得求位信難好多.....
‹ 上一主題|下一主題