用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KM出左信啦!!!
樓主: AgnesCheung007
go

KM出左信啦!!!   [複製鏈接]

回覆:KM出左信啦!!!

好緊張

引用:回覆+febe+的帖子 Do+you+mind+to+share+i

原帖由 cusoon 於 14-12-09 發表
回覆 febe 的帖子

Do you mind to share if all PN students are going to take up all K1 seats, how man ...
I'm not sure,according to my class,it seems all of them got offer letter to k1,but I heard a few from other class got waiting list.n dragon sch have not yet released the offer,so keep finger cross everyone if u like km.

KM K1 是否每日都有NET?

引用:KM+K1+是否每日都有NET?+

原帖由 EEKO 於 14-12-09 發表
我女讀下午班 pn,兩個班主任,其中一個係net, 全日對住

引用:KM+K1+是否每日都有NET?+

原帖由 EEKO 於 14-12-09 發表
補充一下,上午班係英粵,下午班英普。上午班我就唔太清楚係咪日日有net

引用:Quote:原帖由+EEKO+於+14-12-09+發表KM+K1+

原帖由 terterarashi 於 14-12-09 發表
補充一下,上午班係英粵,下午班英普。上午班我就唔太清楚係咪日日有net

...
Yes,everyday n seems 30 mins.im not so sure.haha...

Waiting

Seems the chance is too slim to get an offer.

簽名被屏蔽

有OFFER仲難過中 6合彩

如果有人中. 真係要上黎update .. 因為中果個真係非常lucky!

引用:我都差d吾記得有去in呢間tim+la

原帖由 h2dog1 於 14-12-09 發表
我都差d吾記得有去in呢間tim la
Me toooooo

簽名被屏蔽

回覆:KM出左信啦!!!

我仔waiting咋

引用:如果有人中.+真係要上黎update+..+因為中果

原帖由 mobchan 於 14-12-09 發表
如果有人中. 真係要上黎update .. 因為中果個真係非常lucky!
PN學生已超過150人,K1位只有124個,學校又安排二三千人interview, 簡直浪費大家時間

回覆:bvlswsp 的帖子

下?may i ask how do you know these figures? Thanks

引用:Quote:mobchan+發表於+14-12-9+12:39+如果

原帖由 布希亞 於 14-12-09 發表
我地一齊恭喜佢!
入到都可能從其他途徑入,未必會出來講

簽名被屏蔽

引用:Quote:原帖由+mobchan+於+14-12-09+發表如

原帖由 bvlswsp 於 14-12-09 發表
PN學生已超過150人,K1位只有124個,學校又安排二三千人interview, 簡直浪費大家時間

...
如果pn位無得直升k1,收返好少原校生,家長一定會鬧呢間學校好無愛心只想收乖學生。如果2-3000千人報左名但無得考,你又會話唔公平架。點都一定會有人講架。反而我覺得佢話就話要evaluate先升上k1, 但其實得幾個人無offer, 咁我地班家長真係覺得好感恩呀!講真,at this moment, 無pn生放棄offer 好正常,到出年3-4月,會有好多call waiting, 因為龍校出晒offer, 一定有堆人會轉校,真心想讀嘅,大家惟有等下,我女個同學舊年又報k1(12月超細b身份) 又報pn (超大b身份), pn收左k1 waiting, 後來k1 call waiting 俾offer佢,佢都留返係pn。只想話俾大家知,真係會有位放出黎架,超細b如果表現好好都真係會有機會架,我係義工家長,見老師mark分時其實mark得好細心。

引用:Quote:bvlswsp+發表於+14-12-9+13:07+PN學

原帖由 布希亞 於 14-12-09 發表
唔係嘛,即玩人

‹ 上一主題|下一主題