用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 海怡宣道會K1 2nd in
go

海怡宣道會K1 2nd in

請問有冇媽媽知 in d 咩㗎?佢地要求父母一齊出席,係咪只 in 家長?

回覆:Joanching 的帖子

我個仔而家讀緊N班,當時second in係阿仔in完,就in父母架

引用:我個仔而家讀緊N班,當時second+in係阿仔in

原帖由 藍天-白雲 於 14-12-07 發表
我個仔而家讀緊N班,當時second in係阿仔in完,就in父母架
我上個星期六in左啦!請問你覺得海宣好嗎?會継續讀K1嗎?

你地就好啦, 有得SECOND IN.

我FIRST IN之後便講明吳收了............

引用:我個仔而家讀緊N班,當時second+in係阿仔in

原帖由 藍天-白雲 於 14-12-07 發表
讀緊n都仲要再in?

回覆:海怡宣道會K1 2nd in

幸運地,我收到offer,有冇人會2015讀K1, 一齊開group傾下

引用:幸運地,我收到offer,有冇人會2015讀K1,+

原帖由 Carolkoon 於 14-12-18 發表
幸運地,我收到offer,有冇人會2015讀K1, 一齊開group傾下
我等緊call waiting呢,龍龍媽

回覆:Joanching 的帖子

你係芳芳媽?希望可以做返同學仔啦!

回覆:Carolkoon 的帖子

🙏🙏係吖,我係芳芳媽呢

回覆:海怡宣道會K1 2nd in

呢間都收左我仔仔,不過可仁又收左,依家1516中,比較緊學費,雜費,學校假期,老師等等,大家可以俾啲意見我嗎?謝!

引用:呢間都收左我仔仔,不過可仁又收左,依家15

原帖由 yu_csy 於 14-12-24 發表
呢間都收左我仔仔,不過可仁又收左,依家1516中,比較緊學費,雜費,學校假期,老師等等,大家可以俾啲意見 ...
我無報可仁,所以唔清楚😅😅