用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 放 - 觀塘花園大廈浸幼n
go

放 - 觀塘花園大廈浸幼n [複製鏈接]

如題,希望各位如願以償

1    0    0    0

同放。

回覆 cuhkrain 的帖子

你係咪都有K1 offer 所以放N?

回覆:放 - 觀塘花園大廈浸幼n

thanks, 我聽日打去排waiting先

回覆:sukiwong13 的帖子

good luck

回覆:piggymonkey 的帖子

這間學校我也覺得不錯,但始終要座校巴,雖然不遠。我手頭有其他offer,不想給太多留位費,所以早點告訴大家,希望有需要的人可以早點聯係學校。

回覆 cuhkrain 的帖子

我12月b, 報n 只爲保險, 而家有k1 offer, 早早放位及通知有需要既媽媽, 呢間係好學校, 最衰我囡舊年無緣入佢n 班, 連in 既機會都無

回覆:放 - 觀塘花園大廈浸幼n

學校剛剛打來話取錄我個仔星期一交錢啦
雖然唔係1st choice, 不過都好過冇書讀啦!

Thanks

回覆 sukiwong13 的帖子

恭喜你呀, 最緊要人人有書讀
你之前係收waiting 信嗎?
你1st choice 邊間呀?

回覆:piggymonkey 的帖子

我冇收信呀…係星期三打電話去排waiting囉…
我1st choice係樂華幼兒園 (不過都係waiting), 近屋企d學費又平好多....
其實花浸學費都偏貴, 差不多4千

回覆 sukiwong13 的帖子

wah... 我以爲有waiting 信先可以叫學校有人放位時俾你添, anyway, 呢間係好學校, 只係timing 唔岩, 我小朋友無緣入讀
希望你遲D 你first choice 都有offer 啦
‹ 上一主題|下一主題