用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 連2、3線嘅幼稚園都無am offer, 1、2線嘅更加唔洗諗⋯ ...
go

連2、3線嘅幼稚園都無am offer, 1、2線嘅更加唔洗諗⋯ [複製鏈接]

阿仔3月B,其實唔揀學校,只求am offer~ 阿仔interview表現老師叫做都做曬,問又答曬,只怪你生不逢時啦…

0    0    0    0

回覆 sheepyland 的帖子

出哂結果未?

我都好鬼擔心, 阿女都做到哂要求, 表現穩定....我都成日諗, 生不逢時, 鬼叫佢兔仔尾, 同龍年BB一齊爭....

引用:回覆+sheepyland+的帖子 出哂結果未?我都

原帖由 helenmelody 於 14-12-01 發表

出哂結果未?
Me too, my boy is dec11 bbstable performance,but still no offer yet

回覆 wrongmary 的帖子

仲有無其他學校仲未出結果, 仲有希望?? 細B今年真係特別慘

am offer 真係好難有, 我想要既學校都係pm 咋

回覆 piggymonkey 的帖子

我報名時, 上下午班都話要的, 希望有一間收, PM都要~!

我想問,如果到下年2月都未有收到任何學校通知,即係讀唔到2015-2016年K1班啦,咁點算呀?要遲一年入學(2016-2017)?張學卷點呢?可唔可以延期架?我個寶寶9月尾出世.

回覆 helenmelody 的帖子

兔年仲多B過龍年,不過都係超晒額。無計!

回覆 TRIXYT 的帖子

no la, in case 2月未有offer, 你可以到5/6月正式交全期學費時再去學校問有無K1 位, 如果到時無先算啦, 希望在人間, 一定有書讀

學卷無用到既要寫信通知, 你打去學生資助辨事處問啦, 費事答錯你

引用:回覆+sheepyland+的帖子 出哂結果未?我都

出哂結果未?
未出曬架,只欠d 1、2未出offer,應該都凍過水

1、2線的學校....?

good luck mama~!

引用:我想問,如果到下年2月都未有收到任何學校通

原帖由 TRIXYT 於 14-12-01 發表
我想問,如果到下年2月都未有收到任何學校通知,即係讀唔到2015-2016年K1班啦,咁點算呀?要遲一年入學(2016-20 ...
教育署會於2015年2月公布有學券的學校有剩餘學額的名單

真係要報私校?學費好貴呀!!

回覆:sheepyland 的帖子

希望在明天,祝你早日收到offer!

多謝各位幫忙解答,唯有等啦!!

回覆:連2、3線嘅幼稚園都無am offer, 1、2線嘅更加唔洗諗⋯

加油呀!我兩個B一兔一龍,兩個都係細B添!都搵到學校收(上午班),大家加油!

回覆:連2、3線嘅幼稚園都無am offer, 1、2線嘅更加唔洗諗⋯

我仔仔9月b, 都暫時未有offer

回覆:superlammy1031 的帖子

我都係九月仔仔

其實大家講未有offer係咪指學券學校為主?係咪如果捱貴學費私校(非名校神校)多數會有位,只係大家唔太想讀?

引用:回覆+wrongmary+的帖子 仲有無其他學校仲

回覆 wrongmary 的帖子

仲有無其他學校仲未出結果, 仲有希望?? 細B今年真係特別慘 ...
其實只出左一間,不過waiting

‹ 上一主題|下一主題