用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 浸大result,出在啦
樓主: laijody
go

浸大result,出在啦 [複製鏈接]

引用:請問收am+offer+的都是大B嗎?

原帖由 acher83 於 14-12-01 發表
請問收am offer 的都是大B嗎?
九月b

問左學校, 今年都有校車, 會收到信詳細講.

引用:問左學校,+今年都有校車,+會收到信詳細講.

原帖由 sm111 於 14-12-02 發表
問左學校, 今年都有校車, 會收到信詳細講.
Thx

收到offer 信了,附件仲列出校車路缐及收費,嘩!九龍塘都要收車費每月$1200,巧貴!

回覆:浸大result,出在啦

噤,想問一下大家,浸幼係happy school.各位打算小学係上边种小学?ib課程?及半日係咪英文堂比較少?

引用:收到offer+信了,附件仲列出校車路缐及收費

原帖由 maozit 於 14-12-03 發表
收到offer 信了,附件仲列出校車路缐及收費,嘩!九龍塘都要收車費每月$1200,巧貴! ...
Which $1200?

收到offer 信了,附件仲列出校車路缐及收費,嘩!九龍塘都要收車費每月$1200,巧貴! ...
學費半日是$3800.左右嗎?

真係好貴,搭的士都平過佢

‹ 上一主題|下一主題