用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SJC 聖約望vs 玫瑰崗
go

SJC 聖約望vs 玫瑰崗

Ignore the location factor. 大家會點揀?謝謝

回覆:SJC 聖約望vs 玫瑰崗

唔計location, 我會讀玫瑰崗

回覆:SJC 聖約望vs 玫瑰崗

純个人感覺,sjc感覺好唔透明,無乜活動比小朋友,比較填鴨式。如果比較起玫幼,玫幼會透明d, 活動都多d。玫幼係香港天主教區學校,sjc自稱天主教,但不是教區轄下幼稚園。純个人見解,不喜勿插

引用:純个人感覺,sjc感覺好唔透明,無乜活動比

原帖由 juemilia 於 14-11-27 發表
純个人感覺,sjc感覺好唔透明,無乜活動比小朋友,比較填鴨式。如果比較起玫幼,玫幼會透明d, 活動都多d。 ...
點check唔係天主教轄下?

juemilia 發表於 14-11-27 21:33
純个人感覺,sjc感覺好唔透明,無乜活動比小朋友,比較填鴨式。如果比較起玫幼,玫幼會透明d, 活動都多d。 ...
請問如果係RHS vs TT又會點揀?

foopopo 發表於 14-11-27 22:14
點check唔係天主教轄下?

http://www.kkp.catholic.org.hk/images/3473/kkp12-13_20100912web.pdf

Cutemom0808 發表於 14-11-28 00:12
請問如果係RHS vs TT又會點揀?

又係純个人感覺,不計地區,RSH感覺谷D,比較起TT,TT 活動多d,語景好。但係唔清楚兩間學校升小機會。

juemilia 發表於 14-11-28 10:51
又係純个人感覺,不計地區,RSH感覺谷D,比較起TT,TT 活動多d,語景好。但係唔清楚兩間學校升小機會。 ...
rhs 活動好多架。