用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有冇人收到北角明慧 K1 offer ?
樓主: penn_2010
go

請問有冇人收到北角明慧 K1 offer ? [複製鏈接]

回覆:請問有冇人收到北角明慧 K1 offer ?

請問有冇媽媽申請國際班收到offer ??因為見到reply 只有申請local 有offer! Thanks!

引用:請問有冇媽媽申請國際班收到offer+??因為

原帖由 BearBun 於 14-11-28 發表
請問有冇媽媽申請國際班收到offer ??因為見到reply 只有申請local 有offer! Thanks!

...
申請國際同local,收到local am 好開心。

引用:Quote:原帖由+BearBun+於+14-11-28+發表請

原帖由 eekg 於 14-11-28 發表
申請國際同local,收到local am 好開心。
恭喜你!可能我只申請國際得waiting!

其實有無 reject 呢? 好似只係得 offer 同 waiting 咁~

引用:Quote:原帖由+eekg+於+14-11-28+發表申請國

原帖由 BearBun 於 14-11-28 發表
恭喜你!可能我只申請國際得waiting!
其實主要係因為佢哥哥係度讀過同埋有上佢play group。
而問卷我填左屋企主要用廣東話,所以比local佢。

引用:其實有無+reject+呢?+好似只係得+offer+同+

原帖由 ha0930 於 14-11-28 發表
其實有無 reject 呢? 好似只係得 offer 同 waiting 咁~
呢間係冇reject的。

eekg 發表於 14-11-28 14:51
呢間係冇reject的。

Oh..... 咁即係大把人等 call waiting,咁阿囡即係無希望啦~

引用:Quote:eekg+發表於+14-11-28+14:51+呢間係

原帖由 ha0930 於 14-11-28 發表
Oh..... 咁即係大把人等 call waiting,咁阿囡即係無希望啦~
咁又唔係,你可以去問下老師,你wait得前唔前。

回覆:請問有冇人收到北角明慧 K1 offer ?

國際waiting

eekg 發表於 14-11-28 14:50
其實主要係因為佢哥哥係度讀過同埋有上佢play group。
而問卷我填左屋企主要用廣東話,所以比local佢。

...

我大仔讀緊明慧,細仔報PN 唔收,今年報K1 又 waiting, wait 唔到都唔出奇。各位媽媽唔好以為有哥哥/姐姐就好老定,我就係活生生的例子。

引用:Quote:eekg+發表於+14-11-28+14:50+其實主

原帖由 penn_2010 於 14-11-30 發表
我大仔讀緊明慧,細仔報PN 唔收,今年報K1 又 waiting, wait 唔到都唔出奇。各位媽媽唔好以為有哥哥/姐姐 ...
我個細仔上年又係pn 唔收呀,老師話佢in得差。我之後隔一段時間就去問老師waiting成點,老師話冇位,叫我今年報K1。好好彩收左,我都覺得好彩。

‹ 上一主題|下一主題