用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請教:對衡方方 vs LB greenfield
go

請教:對衡方方 vs LB greenfield [複製鏈接]

邊間好d?

0    0    0    0

回覆 mababie 的帖子

I am struggling Funful vs. Think.
Seems to me that Funful is more famous (established for longer), but the campus is not nice and bright...

回覆 cpc608 的帖子

我都有方方同think offer,但我只想俾一間留位費,都未諗到揀邊間

回覆 CWJunior 的帖子

真係好難選,唔想打擾這裏的greenfield媽媽,之前開了貼:http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2953080
麻煩討論下啊~謝謝!

回覆 CWJunior 的帖子

我都有這個煩惱
我重視語言發展, 又想課程深
think 語文好, 但課程淺, 不過升小又ok 喎
方方 原來語境好(學校話除英文堂講英文, pth 堂講pth, 其他時間會以英文溝通), 課程深, 老師有經驗, 但從未公佈升小記錄, 所以有d 唔放心.  校舍我唔覺得重要, 讀書係讀軟件

回覆:請教:對衡方方 vs LB greenfield

Push

回覆 cpc608 的帖子

你可唔可以share多次你個post條link,我click唔到,thx
‹ 上一主題|下一主題