用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘金巴倫迦南PN班, 揮手區
樓主: yukichoi0201
go

九龍塘金巴倫迦南PN班, 揮手區 [複製鏈接]

馬鞍山區, PM OFFER

回覆:yukichoi0201 的帖子

Pm offer too...住將軍澳甘遠,返下午班好些,加上小朋友吾係早起的。

引用:馬鞍山區,+PM+OFFER

原帖由 KT1028 於 14-12-02 發表
馬鞍山區, PM OFFER
我又係馬鞍山區媽媽,亞女有pm offer~ 仲諗緊比唔比B女去咁遠返學!?好頭㾗,但我又好喜歡呢間學校。你點睇?

我想好多人都係住MA ON SHAN 都比小朋友返呢間啊, 但你仲有無其他學校收小朋友呀?

呢個星期六要去留位喇....

回覆:九龍塘金巴倫迦南PN班, 揮手區

迦南校巴好精彩,個個小朋友由上車到落車都同個書包形影不離,一個字「型」!唔知卻成個鐘,條腰會點呢?

引用:Quote:原帖由+KT1028+於+14-12-02+發表馬鞍

原帖由 PurpleLove 於 14-12-02 發表
我又係馬鞍山區媽媽,亞女有pm offer~ 仲諗緊比唔比B女去咁遠返學!?好頭㾗,但我又好喜歡呢間學校。你點 ...
我又係好鐘意間學校,但真係好遠丫。。但我仲睇梗其他學校既消息丫。。但其他學校都唔係附近,係係火炭!所以好矛盾丫真係

回覆:yukichoi0201 的帖子

有呀!暫時第一城嘉德麗(車程10分鐘)和富安威寶(步行10分鐘); 等埋樂基睇下收唔收。
但我始終最喜歡迦南,因為就算小一考直資,呢間多D人識和口碑點都好D啦

引用:Quote:原帖由+PurpleLove+於+14-12-02+發表

原帖由 carmenli1115 於 14-12-04 發表
我又係好鐘意間學校,但真係好遠丫。。但我仲睇梗其他學校既消息丫。。但其他學校都唔係附近,係係火炭!所 ...
你近火炭,咁有冇in樂基?聽說都是happy school的

引用:迦南校巴好精彩,個個小朋友由上車到落車都

原帖由 zebrabb 於 14-12-03 發表
迦南校巴好精彩,個個小朋友由上車到落車都同個書包形影不離,一個字「型」!唔知卻成個鐘,條腰會點呢?

...
其實好多小朋友坐校車都係咁。唉!真的可憐

引用:Quote:原帖由+carmenli1115+於+14-12-04+發

原帖由 PurpleLove 於 14-12-04 發表
你近火炭,咁有冇in樂基?聽說都是happy school的
我有in r .  
你呢?我都考虑梗丫。

回覆 yukichoi0201 的帖子

i got pm offer and paid the reg fee, seems so many pm offer here .....

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

各位媽媽好,我早兩天收到call,説waiting pm位,學校收了,十萬個開心,但pm班,但明慧剛收到通知am offer,突然唔知點揀好,金巴倫迦南,太子明慧太似了

引用:各位媽媽好,我早兩天收到call,説waiting+p

原帖由 Kassandra 於 14-12-12 發表
各位媽媽好,我早兩天收到call,説waiting pm位,學校收了,十萬個開心,但pm班,但明慧剛收到通知am offer, ...
choose Mingwai AM , cannan咁多人,AM 位應會比佐之前PM 想轉AM 的人, 而且兩間程度差不多

我岩岩睇到大家既留言,原來咁多媽媽鍾意迦南
本身我個囡都有pm offer,但放棄了...

引用:已交留位費的媽媽,+大家有冇興趣開返個What

原帖由 sugarpet 於 14-12-12 發表
已交留位費的媽媽, 大家有冇興趣開返個Whatsapp 谷, 可以傾下 ^^
好丫,我都係交左pm 班了!

引用:我岩岩睇到大家既留言,原來咁多媽媽鍾意迦

原帖由 Yslsasayip 於 14-12-12 發表
我岩岩睇到大家既留言,原來咁多媽媽鍾意迦南
本身我個囡都有pm offer,但放棄了... ...
PN 上下午各九班,30人一班,收500幾人,多人留言唔出奇喇

‹ 上一主題|下一主題