用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問荃灣思博邊日出result呀?
樓主: PLUTO_JOEY
go

請問荃灣思博邊日出result呀? [複製鏈接]

尋曰都仲未收到,佢之前話6/12 前

我是思博(Swindon)的家長,我個小朋友現在讀緊PN班,我對這間學校都好滿意,我個仔雖然只讀了3個多月,他現在都已識少英文生字,發音都好標準,有鬼佬feel, 他好喜歡看書,也好喜歡學校的老師,其實無論香港老師和外藉老師都教得好好,好有heart! 我見其他K1學生已能說超級流利的英文(在學校旅行見到),這真是令我始出望外! 所以我對這間學校有高度的評價!

引用:我是思博(Swindon)的家長,我個小朋友現在讀

原帖由 Joy8_Chan 於 14-12-02 發表
我是思博(Swindon)的家長,我個小朋友現在讀緊PN班,我對這間學校都好滿意,我個仔雖然只讀了3個多月,他現 ...
咁你地思博都幾了解咁喎!咁仲有咩好呢

引用:尋曰都仲未收到,佢之前話6/12+前

原帖由 L+H 於 14-12-02 發表
尋曰都仲未收到,佢之前話6/12 前
等到頸都長

我個小朋友現在就讀思博(Swindon)的PN班,我覺得這間學校的香港及外藉老師都教得好好,好有heart教,我的小朋友只是上了3個多月已能說不少英文,發音還好有鬼佬的口音,我見其他的K1學生都能說超級流利的英文(在學校旅行時見).現在他喜歡看書和唱學校教的歌! 同埋這間學校校舍好新淨,夠大和好靚,我個小朋友現在都讀得好開心和極之喜歡啲老師!

引用:我個小朋友現在就讀思博(Swindon)的PN班,

原帖由 Joy8_Chan 於 14-12-02 發表
我個小朋友現在就讀思博(Swindon)的PN班,我覺得這間學校的香港及外藉老師都教得好好,好有heart教,我的小 ...
新國民你好

Joy8_Chan 發表於 14-12-2 21:27
我個小朋友現在就讀思博(Swindon)的PN班,我覺得這間學校的香港及外藉老師都教得好好,好有heart教,我的小 ...

其實我係interview時對學校印象都幾好. 可以講多d佢地平日上當既情況嗎? 多唔多功課? 有咩活動? 同埋佢地旅行去邊到玩呀?

‹ 上一主題|下一主題