用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York pn offer
樓主: dragonviva
go

York pn offer [複製鏈接]

回覆 Beazel 的帖子

thanks for your sharing, I like "Letterland" too, and I have another school which is using this book too....so I will prefer that school instead of york...

回覆 cherryird 的帖子

你好, 我想問下你小小野, 我幫佢選了主流班, 唔知有無選錯, 人人都話要選國際班, 我偏偏幫佢選主流, 係咪真係好大分別呢? Thanks.

我想問下你當年PN係咪讀兩個鐘? 其實你覺得係咪影響好大學少左野呢? 謝謝分享~

引用:回覆+cherryird+的帖子 我想問下你當年PN

原帖由 SamsonC2013 於 14-11-25 發表

我想問下你當年PN係咪讀兩個鐘? 其實你覺得係咪影響好大學少左野呢? 謝謝分享~
我都想知

我仔都係讀2個鐘, 因為我想佢上午番學, 上午只得2個鐘, 無計, 時間係少D, 但我覺得佢都學到野喎.

Thanks

回覆:York pn offer

我擔心無校車

其實我想問咩叫commercial....學前教育辨學全部自負盈虧本來就係生意,其實in左甘多私校我覺得都好学店,唔只york.但非牟利的,又無資源教深D

都幾多用家讚york

我都收到york am offer,但咁多人踩又咁多人讚,我唯有再考慮下再作選擇啦

引用:都幾多用家讚york 我都收到york+am+offer

原帖由 lady_princess 於 14-11-25 發表
都幾多用家讚york

我都收到york am offer,但咁多人踩又咁多人讚,我唯有再考慮下再作選擇啦
想問見完多久有 results?有幾多時間考慮ie deadline by which u need to settle deposit to secure the place?

引用:Quote:原帖由+lady_princess+於+14-11-25+

原帖由 心急媽媽xxx 於 14-11-25 發表
想問見完多久有 results?有幾多時間考慮ie deadline by which u need to settle deposit to secure the pla ...
21/11 in 完今日收信
1/12前要寄$970註冊費番去

引用:Quote:原帖由+心急媽媽xxx+於+14-11-25+發

原帖由 lady_princess 於 14-11-25 發表
21/11 in 完今日收信
1/12前要寄$970註冊費番去
請問你幾點?

收到pm offer, 可以改am班嗎?

我有參加PLAYGROUP,11月12日IN,現在沒有收消息,唉 ,有些灰心,...盡力了,努力IN第二間吧,..

Both parents need to attend the interview?

我個囡12/22先in, 都唔知仲有幾多學位留番比我地

我都係11月22號in, 今天有pm offer了, 唯一考慮係得2個鐘,
不過正如之前d 家長講讀pn 2歲人仔讀多一個鐘都唔差好遠, 無讀pn直接入k1的大有人在, 主要讀pn 升佢k1 有offer 到時咪日日3個鐘攞......(有k1 offer 一鳥在手, 大人bb壓力都細D啦)

佢個校長講野又真係廢廢地,但又唔關我事又唔係我仔個班主任, 價錢又貴貴地, 不過仲比得起咪算攞, 都係比幾年錢ja, 行政又差咗少少, 不過我都唔理佢啦, 我又唔係要買你隻股票, 教好我個仔就ok, 最好行政亂到唔記得收學費^^

我22號去interview的, 我好buy 佢地個interview 的流程, 做得好好, 我in了3問呢間最好, 佢一開始出公仔, 再出真rabbit, 叫小朋友去摸下佢, 好多小朋友都好開心, 之後interview 的環境都好relax , 1歲人仔陌生地方, 對陌生人好多時識做都變唔識, 呢個interview 連我個怕羞仔都無怕羞, 明顯學校好有心思, 加分
‹ 上一主題|下一主題