用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 播道開始再call offer
樓主: sorman
go

播道開始再call offer [複製鏈接]

引用:即係遲打去要求改期佢唔so+你 +

原帖由 piggymonkey 於 14-11-19 發表
即係遲打去要求改期佢唔so 你
係。遲打去校方又真的難安排。嘩,有得改,好好啦!

引用:我朋友有改1st+in日期,但收到第一日電話of

原帖由 fingerbb 於 14-11-19 發表
我朋友有改1st in日期,但收到第一日電話offer.
同我一樣。所以我覺得有否offer 同有冇改interview時間或當天是否走幾場冇關。

剛收到學校通知取錄!各位加油!

just get the offer today

回覆 Hannah_b107 的帖子

請問你最初是收 waiting 嗎?

回覆 hoho_ruby 的帖子

Yes

回覆:播道開始再call offer

今日我收到call 喇。超開心,阿仔可以15/16入讀播道了

星期一上午收到電話通知,非常開心!
一直都很喜歡播道

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

請問你哋有冇send求情信?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。

再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

最近有人收到offer嗎?

感覺上今年比較難,不是單單靠家長寫得多信就收...。

相信係15-16實在太多小朋友申請,校長除了選擇有誠意的家長,亦會仔細篩選成績丶品德較優的學生。

大家還在等待的,
加油!祝好運😊

Hi Hi.... I want to ask, when you '寫信', you write email or regular mail to the principal?
‹ 上一主題|下一主題