用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 寶血VS靈糧堂VS救恩VS聖大VS呂郭
go

寶血VS靈糧堂VS救恩VS聖大VS呂郭 [複製鏈接]

男仔, 10月細B....邊間合適D?邊間升小好D?我諗到頭爆
   2    0    0    0

回覆:寶血VS靈糧堂VS救恩VS聖大VS呂郭

你報左未架?收左先再諗啦

面試撞期

回覆:tam_bb 的帖子

回覆:superlammy1031 的帖子

報哂啦,in左但未知收唔收只係而家阿仔n班果度讀得都幾開心同有得直升但貴,其他人又不斷咁話既然都係俾,梗係應該試下其他派得好d既學校,但都知其實點先係好,所以心大心細

引用:男仔,+10月細B....邊間合適D?邊間升小好D?

原帖由 nathalie_626 於 14-11-11 發表
男仔, 10月細B....邊間合適D?邊間升小好D?我諗到頭爆
全部已in???有無收到offer?

引用:Quote:原帖由+nathalie_626+於+14-11-11+發

原帖由 chanoel321 於 14-11-11 發表
全部已in???有無收到offer?
差兩間未in,暫時寶血有offer,其他12月先知結果

回覆 nathalie_626 的帖子

寶血係am定pm offer? 知唔知寶血好唔好呢? 聽人講係happy school但學習(指課本)上唔多, 所以上了小學較辛苦追...

收你先煩都未遲喇!

聖大派位幾好,叩門天主教小學有D
優勢

引用:回覆+nathalie_626+的帖子 寶血係am定pm+o

原帖由 GiGi0513 於 14-11-14 發表

寶血係am定pm offer? 知唔知寶血好唔好呢? 聽人講係happy school但學習(指課本) ...
老師有愛心,學校環境幾好,冇左學卷應該教D野深D

引用:回覆+nathalie_626+的帖子 寶血係am定pm+o

原帖由 GiGi0513 於 14-11-14 發表

寶血係am定pm offer? 知唔知寶血好唔好呢? 聽人講係happy school但學習(指課本) ...
Am呀,但我都聽人講係學術上較淺

引用:聖大派位幾好,叩門天主教小學有D 優勢 +

原帖由 mmpo 於 14-11-15 發表
聖大派位幾好,叩門天主教小學有D
優勢
但係咪女仔好d?

收晒? 超叻喎...
‹ 上一主題|下一主題