用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到綠茵信未?
樓主: sala222
go

收到綠茵信未? [複製鏈接]

同意樓上。
親身分享:之前返過PLAYGP覺得老師好NICE,亦同你地一樣借過廁所,老師初初有D為難,但見我自己一個帶住小朋友,就同我講大人洗手間可能沖水馬馬...吾好意思!我反而覺得老師好有禮貌!我絕對吾介意佢地個大人廁係點,反正小朋友個D洗手間好企理!
到Interview 個日,校長竟然認得我BABY,playgp老師亦有同我打招呼,我深信口碑好都吾會係一朝一直既!雖然返過playgp亦係pm offer, 但自問BABY好怕生保,吾係好出聲,已決定入讀,!

回覆:收到南豐綠茵信未?

每個人所見所感受亦有不同。最緊要大家搵到自己心儀個間,覺得好又有offer就perfect。

Thank you Sala !希望各位寶寶都入到心儀學校啦!呢個世代,我們真係活得好有壓力!我吾想比到d負能量baby, 其實我們bb健健康康已很感恩, 佢地考到邊間,就隨緣吧!加油呀!

同意

anyone need Greenfield boy and girl uniform, school bag and books, I will sell them all. plz pm me if u 're interested. thanks
‹ 上一主題|下一主題