用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇媽媽in左st clare?in完之後好忐忑
樓主: baroncount
go

有冇媽媽in左st clare?in完之後好忐忑 [複製鏈接]

baroncount 發表於 14-11-9 19:01
琴日in左,阿女做到一半左右咋,我覺得佢問既問題都幾難,阿女唔係好答到,做足晒叫老師早晨,多謝老師,老師拜拜 ...

其實答晒同收唔收唔知有冇關連。我女當年in聖心唔係啱晒都收左. In St Clare時阿囡一陣就答晒做晒后本來走得,但老師仲專登响檯底取出一件佢話袐密武器俾阿女玩
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

回覆:brrbaby2007 的帖子

咁最後你選左邊間呀?

引用:Quote:baroncount+發表於+14-11-9+19:01+琴

原帖由 brrbaby2007 於 14-11-20 發表
其實答晒同收唔收唔知有冇關連。我女當年in聖心唔係啱晒都收左. In St Clare時阿囡一陣就答晒做晒后本來走 ...
我有兴趣想知個秘密武器係咩!咁鬼馬!甘st.clare 最後有無比offer?

回覆:Read 的帖子

幾時出result 呢?

回覆:KiwiSweetie 的帖子

Based on history, around mid dec  2014 as late dec is school holiday.

小學收幾多幼生呢?

回覆:babyhamster 的帖子

This year around 110 students in p1

‹ 上一主題|下一主題