用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 pn interview,二選一,撞咗時間
go

pn interview,二選一,撞咗時間 [複製鏈接]

各位我有個難題,可否俾意見,我收到兩間pn 班interview,撞日期及只相差半個鐘,一間是德福全日班,另一間是綠茵浪澄灣,點取捨呢,邊間好d呢,地點唔係最大問題,thx

0    0    0    0

引用:各位我有個難題,可否俾意見,我收到兩間pn

原帖由 alanjordan 於 14-11-07 發表
各位我有個難題,可否俾意見,我收到兩間pn 班interview,撞日期及只相差半個鐘,一間是德福全日班,另一間 ...
試下打去改時間

回覆:pn interview,二選一,撞咗時間

改時間?

引用:各位我有個難題,可否俾意見,我收到兩間pn

原帖由 alanjordan 於 14-11-07 發表
各位我有個難題,可否俾意見,我收到兩間pn 班interview,撞日期及只相差半個鐘,一間是德福全日班,另一間 ...
11月1號我都係兩場,差一個鐘。先in 浪澄灣綠茵,八點半in, 9點三走得,可以趕到第二場。如果遲少少去第二間,唔知學校會唔會介意?

我相差半個鐘,一定要揀,咁點揀好

地點相距很遠,我會揀近屋企果間!但如果係買保險去留學位,綠茵offer機會應該大d, 因為上年收勁多細b!

引用:地點相距很遠,我會揀近屋企果間!但如果係

原帖由 yannietimb 於 14-11-10 發表
地點相距很遠,我會揀近屋企果間!但如果係買保險去留學位,綠茵offer機會應該大d, 因為上年收勁多細b!

...
勁多細b?但學校好唔好ga?我怕濫收而影響教學質素姐

引用:Quote:原帖由+yannietimb+於+14-11-10+發表

原帖由 alanjordan 於 14-11-10 發表
我不是用家,因為我想揀英粵教學給我小朋友,沒有選gf, 故不清楚教學質素啊!但因為綠茵上年租多了地方,所以我知道後期報名既細b都很多被取錄!你可參考其他post, 好似有用家分享的!

引用:Quote:原帖由+yannietimb+於+14-11-10+發表

原帖由 alanjordan 於 14-11-10 發表
小朋友白紙一張,收細 b 應該吾会影響教學質素嘅

我浪澄綠茵(10:30am)都撞九龍塘啓思(10:15am), 我都好煩,可能會去綠茵買個保障

引用:我浪澄綠茵(10:30am)都撞九龍塘啓思(10:15a

原帖由 melg 於 14-11-13 發表
我浪澄綠茵(10:30am)都撞九龍塘啓思(10:15am), 我都好煩,可能會去綠茵買個保障

...
即係綠茵都唔錯喎

‹ 上一主題|下一主題