用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 馬鞍山綠恩收信了
樓主: GAIALAI
go

馬鞍山綠恩收信了 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+貝珠+於+14-11-06+發表叫佢指

原帖由 solamlam 於 14-11-07 發表
真係好,我仔無喊,有自己推櫈同講自己名同謝謝,仲要答到橙同香蕉做到一個配對都唔收,真係好失望 ...
係咪MOS 分校?對一個1歲多嘅小朋友有點深吧 ...... 老師有冇問會唔會prefer PM?

引用:Quote:原帖由+solamlam+於+14-11-07+發表真

原帖由 fish9394 於 14-11-07 發表
係咪MOS 分校?對一個1歲多嘅小朋友有點深吧 ...... 老師有冇問會唔會prefer PM?

...
係MOS, 佢有問,我亦話無問題。我地同12年12月果班一齊見

回覆:馬鞍山綠恩收信了

呢個情況,姊妹學校Tko 翠茵都時有發生。大B表現好唔收,細B冇表現收左。

引用:呢個情況,姊妹學校Tko+翠茵都時有發生。大

原帖由 貝珠 於 14-11-07 發表
呢個情況,姊妹學校Tko 翠茵都時有發生。大B表現好唔收,細B冇表現收左。

...
可能大有大quota,細有細quota.總不能要求一歳以下做到講野認顏色入形狀全中吧

我報左名9月細B in都冇得in...灰

11-14 nov , 交留位費之後,應該會有位

回覆:Cecilia_mum 的帖子

9月都無得in? 會唔會漏咗呀?打去問吓好喎

回覆:Cecilia_mum 的帖子

要出年1月先in呀!

回覆:GAIALAI 的帖子

好多收左pm既媽媽都話in得好差,咁想問收am既媽媽,當日interview,bb是否做得好好?佢地有幾多班am pn?

回覆 kkycc 的帖子

from GF website 有三班上午, 三班下午, 每班幾多人我唔知呀

我個女當日對我黎講我覺得佢超額完成, 起初我會諗佢對住陌生人會驚, 入到去IN係講英文, 老師叫佢use spoon take a red 珠珠, 但佢唔識乜係red, 跟住老師同佢講叫佢唔分色咁運D珠去另一個bowl, 佢做到, 老師要佢運幾粒佢都做, 到公仔指眼耳口鼻, 佢唔指公仔, 指自己..., 無指錯都算俾面我, 佢後人地送車佢講謝謝加做手勢請請, 仲同人88, 我叫佢give her a kiss , 佢送個飛KISS俾個MISS, 所以我覺得佢算係咁架啦...無扭計!!

回覆:mymelody521 的帖子

咁女女係咪有AM offer?

回覆 fish9394 的帖子

係呀~~~~~今晚你返去睇信箱可能有OFFER, 加油...!

今日比埋留位費,一身鬆灑

仔仔3月b in的很好,全做到也只是pm…
普通話老師有問pm班考不考慮!!

回覆:mymelody521 的帖子

多謝!不過到今日都仲未有信,睇嚟機會唔高。

我小朋友group in 时吾肯自己坐,要坐我大脾。單獨in 时,表現一般……到今日都未有信,係咪reject 果D會遲D先收到?好灰……

回覆:suslau2004 的帖子

我都想知係咪 reject 信係咪會遲d 收到 😔

引用:我都想知係咪+reject+信係咪會遲d+收到+

原帖由 fish9394 於 14-11-07 發表
我都想知係咪 reject 信係咪會遲d 收到 😔
未必,我仔有pm offer,但都in咗個幾星期後先收到信。

我25-oct in K1...30-oct收到信offer PM..已交留位費...我都好開心呀

回覆:rabbitboyboy 的帖子

咁似乎係am 班就係早兩日收到,pm 或reject 信就下一批?我都平常心,因為阿仔in 得一般,佢只係一個18個月嘅BB,對住個陌生人唔喊,肯坐定定我已經覺得好好。哈哈,要求好低。

‹ 上一主題|下一主題