用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

15-16N class [複製鏈接]

剛收到德寶15-16N Class取錄通知,下星期已經要註冊交留位費!但仲有其他學校未IN, 想知德寶主流N班好唔好?同埋15-16 主流N班學費幾錢?thanks!!

0    0    0    1

回覆:15-16N class

今年學費$3,700

引用:剛收到德寶15-16N+Class取錄通知,下星期已

原帖由 lisachoi 於 14-11-05 發表
剛收到德寶15-16N Class取錄通知,下星期已經要註冊交留位費!但仲有其他學校未IN, 想知德寶主流N班好唔好 ...
是宝盈/富康果间?

咁快收左你?你小朋友幾多月架?我地4月出生 連面試都未有 。。。。。

回覆 lisachoi 的帖子

係咪k1炸?我都係下星期去交我大女k1留位費,我都有幫我二仔報n..但應該3月左右先有得in wor

回覆:nicole_wns 的帖子

唔係喎~我只係報15-16PN,真係收到取錄信啦喎!我都覺得好快喎,仲要下星期註冊啦!我女12年年尾出世,我俾佢做超大B,報出年PN,會唔會因為咁所以早啲in呀?

回覆 lisachoi 的帖子

點解不試考K1先?德寶收年尾細BK1

回覆:lisachoi 的帖子

我都收到n班上午取錄通知書,我B一月出世,2星期前面試完。我會下星期照去註冊先,留個學位,如果之後in果d唔收咪弊?!

回覆 pybonnie 的帖子

哦…我明白了!n班歲半in...我二仔係9月b..所以3月in..

回覆:maylulu 的帖子

我知德寶收細B,佢本身叫我今年12月返PN,但我唔想佢咁細個返學,又怕佢會追得辛苦,所以決定做超大B!同埋有樣重要嘢係直資小學只收足6歲學童,晤收細B的!

請問知唔知德寶,有冇得申請學費減免,thanks

我囡都係1月大b,月底in n 班國際班

想問下interview係點㗎? 做啲乜同問啲乜? 點做準備好呀? 我估我個囡下個月就要in啦。仲有,留位費幾錢呀? 唔該先。

回覆:lisachoi 的帖子

面試一對一,考圖畫板配對,砌lego,油顏色。留位費$970,已交但因剛另有選擇而會放棄學位。

引用:唔係喎~我只係報15-16PN,真係收到取錄信

原帖由 lisachoi 於 14-11-07 發表
唔係喎~我只係報15-16PN,真係收到取錄信啦喎!我都覺得好快喎,仲要下星期註冊啦!我女12年年尾出世,我 ...
我都係呀12年12月做大b主流班剛收信

引用:Quote:原帖由+lisachoi+於+14-11-07+發表唔

原帖由 andyan324 於 14-12-12 發表
我都係呀12年12月做大b主流班剛收信
富康*

PN interview or K1 interview? Thanks

引用:回覆+pybonnie+的帖子 PN+interview+or+K1

原帖由 nette_ng 於 14-12-15 發表

PN interview or K1 interview? Thanks
PN interview

我地12月中in, 今日收電話話2月要2nd in, 有冇邊位同我地一樣要2nd in ga? 我未聽過富康德寶要2nd in ar...擔心😣

引用:我地12月中in,+今日收電話話2月要2nd+in,+

原帖由 Carib 於 15-01-02 發表
我地12月中in, 今日收電話話2月要2nd in, 有冇邊位同我地一樣要2nd in ga? 我未聽過富康德寶要2nd in ar... ...
我舊年in N班都是要second in,第一次太細很多都不懂做,所以要等多個月再in

‹ 上一主題|下一主題