用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Monkey Tree, EyeLevel, Jolly Kingdom邊間學英文好? ...
go

Monkey Tree, EyeLevel, Jolly Kingdom邊間學英文好? [複製鏈接]

Monkey Tree, EyeLevel, Jolly Kingdom邊間學英文好?

0    0    0    0

引用:我囡囡係大埔Monkey+Tree上緊幾好呀!建議試

原帖由 loveprincess 於 14-11-04 發表
我囡囡係大埔Monkey Tree上緊幾好呀!
建議試堂先,睇下小朋友鍾唔鍾悥
Monkey tree早前試過堂(不是大埔區),不適合。

我兩個小朋友跟緊jolly kingdom
主要係我聽完佢個briefing覺得好實際,唔會誇大講到讀完曉飛咁
依家兩個都返得幾開心,落堂又會講進度,俾家長返屋企有得跟進

不過我無見識過其他兩間,無得比較
隨遇而安

引用:我兩個小朋友跟緊jolly+kingdom主要係我聽

原帖由 crispin 於 14-11-06 發表
我兩個小朋友跟緊jolly kingdom
主要係我聽完佢個briefing覺得好實際,唔會誇大講到讀完曉飛咁
依家兩個都 ...
謝謝意見!

回覆 crispin 的帖子

請問邊區jolly kingdom...我另外都有朋友介紹呢間話幾好。

crispin  MOS  發表於 14-11-7 10:55
‹ 上一主題|下一主題