用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 明天interview,好緊張
go

明天interview,好緊張 [複製鏈接]

唔知係唔係今年龍B關係,我記得哥哥嗰時冇今年吟緊張,我個仔係中B,4月份出世,講嘢只適講單字,連自己嗰名都未識講,真係好擔心,我只報了兩間,第一間現在哥哥讀緊K2,我之前問過學校,哥哥響到讀會加分,但唔知道點解依然好緊張,救命呀

1    0    0    0

回覆:明天interview,好緊張

我又係好擔心無學校收!龍年真係好恐怖

平常心

引用:唔知係唔係今年龍B關係,我記得哥哥嗰時冇

原帖由 big2cecil 於 14-10-31 發表
唔知係唔係今年龍B關係,我記得哥哥嗰時冇今年吟緊張,我個仔係中B,4月份出世,講嘢只適講單字,連自己嗰名 ...
我都差唔多,宜加仲做緊作文

引用:唔知係唔係今年龍B關係,我記得哥哥嗰時冇

原帖由 big2cecil 於 14-10-31 發表
唔知係唔係今年龍B關係,我記得哥哥嗰時冇今年吟緊張,我個仔係中B,4月份出世,講嘢只適講單字,連自己嗰名 ...
未寫完嘅!大家加油喇!Good luck!

醒目開學勳章

我細女1205,一邊要同大女報小學,好彩呀妹pn可以原校直升,如果唔係我癲都似!
你哋加油,!!!

仲諗緊,父母著牛仔褲,其實有冇問題呢?!

我諗住無人收就叩門,再無就出年搵k2

‹ 上一主題|下一主題