用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 浪澄灣綠茵、西九靈糧堂面試撞時間,點揀? ...
go

浪澄灣綠茵、西九靈糧堂面試撞時間,點揀?

如題,12年超大B,邊間機會大d?

綠茵係屋企樓下,西九靈糧堂係新校,大家點揀?

回覆:浪澄灣綠茵、西九靈糧堂面試撞時間,點揀?

如果n班我會揀樓下!如果揀西九靈糧堂新校,倒不如揀樓下Sophie, 大家都新,但sophie環境好好,n班近屋企真係好好,你拖個兩歲出街就會明白!

yannietimb 發表於 14-10-29 13:09
如果n班我會揀樓下!如果揀西九靈糧堂新校,倒不如揀樓下Sophie, 大家都新,但sophie環境好好,n班近屋企真 ...

多謝!我都覺得好有道理,一路以來心思思都係因為聽講靈糧堂都不錯。

Sophie我都有交表,不過暫時未收到interview通知

回覆:浪澄灣綠茵、西九靈糧堂面試撞時間,點揀?

樓下兩間都應該好大機會收,你超大b身份應該target 對面學之園

回覆:oneone_wan 的帖子

我都係同一日呀!我同你調轉,我係住近靈糧堂。

引用:我都係同一日呀!我同你調轉,我係住近靈糧

原帖由 eunicest 於 14-10-30 發表
我都係同一日呀!我同你調轉,我係住近靈糧堂。
你打算去邊間?

引用:樓下兩間都應該好大機會收,你超大b身份應

原帖由 yannietimb 於 14-10-30 發表
樓下兩間都應該好大機會收,你超大b身份應該target 對面學之園
我都apply咗LH

回覆:oneone_wan 的帖子

靈糧,N班想近屋企