用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 york pn
go

york pn [複製鏈接]

想問有無人真係會簡返2日或3日? 聽admin講5日學嘅嘢會有啲唔同。但有咩唔同問佢又講唔出。。咁係咪無人會簡返2,3日?攪到好似返pg咁。。 。。

cpc608  For more tuition fee?  發表於 14-10-21 17:04
   1    0    0    0

回覆:Vickyblah 的帖子

有2-3日返架咩?好似pg咁喎

引用:有2-3日返架咩?好似pg咁喎 +

原帖由 swarovski2011 於 14-10-20 發表
有2-3日返架咩?好似pg咁喎
我簡介會係咁睇到呀。。我都覺得似pg..

Oooo我明天去聽,所以未知,interview 時再選擇什麼班嗎?

回覆:swarovski2011 的帖子

係掛。佢簡介會無講每班實際上係點唔同。。走時趕時間我無問。打返去問admin又講得唔清唔楚好唔想答咁。你聽日留意下呀,睇下佢有無講。返上黎話我知。。

你想問什麼問題?你列左先,睇下我問唔問到

回覆:swarovski2011 的帖子

想知究竟5日同3日課程有咩唔同呀。同埋上午兩個鐘下午三個鐘又係點唔同。。。。唔該曬你呀

佢冇發問時間,所以問唔到。不過我都想知2小時和3小時上堂的問題,佢話玩的時間少了,但會否太rush呢

引用:想知究竟5日同3日課程有咩唔同呀。同埋上午

原帖由 Vickyblah 於 14-10-21 發表
想知究竟5日同3日課程有咩唔同呀。同埋上午兩個鐘下午三個鐘又係點唔同。。。。唔該曬你呀

...
I think she means all students need to attend 2 days + 3 days = 5 days. But I'm not sure why it's divided like that..

引用:佢冇發問時間,所以問唔到。不過我都想知2

原帖由 swarovski2011 於 14-10-21 發表
佢冇發問時間,所以問唔到。不過我都想知2小時和3小時上堂的問題,佢話玩的時間少了,但會否太rush呢:quest ...
Yes she said no difference... But I'm sure there is a difference??! 1 extra hour!

回覆:ella_805 的帖子

你去我第二個 post丫,有個媽媽回覆了我,當然都想知詳細

個校長話, 其實唔會有人上2 DAYS 和3 DAYS, 個個都返5 DAYS, 唔知佢整黎做乜

引用:你去我第二個+post丫,有個媽媽回覆了我,

原帖由 swarovski2011 於 14-10-21 發表
你去我第二個 post丫,有個媽媽回覆了我,當然都想知詳細
thank u ar!!

引用:個校長話,+其實唔會有人上2+DAYS+和3+DAYS,

原帖由 sushimama 於 14-10-21 發表
個校長話, 其實唔會有人上2 DAYS 和3 DAYS, 個個都返5 DAYS, 唔知佢整黎做乜
係囉。正常都返5日啦。我只係覺得怪,乜真係會有人返2,3日咩?但如果無哩個option, 咁佢整個表出黎仲有埋學費咁又係咩意思?

其實briefing 好似令我地家長仲混淆,不是解答我地嘅問題咁,佢花左好多時間「分享」佢地的教學模式

引用:其實briefing+好似令我地家長仲混淆,不是

原帖由 swarovski2011 於 14-10-22 發表
其實briefing 好似令我地家長仲混淆,不是解答我地嘅問題咁,佢花左好多時間「分享」佢地的教學模式mouth ...

‹ 上一主題|下一主題