用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 2014年10月18日今天終於考完五級樂理
go

2014年10月18日今天終於考完五級樂理 [複製鏈接]

今日終於考完五級樂理,真係想喊.超級辛苦. 唔明點解咁多小朋友都可以咁叻. 其實想PASS真係唔容易.
用咗咁多時間溫習好驚唔合格.
   0    0    0    0

引用:今日終於考完五級樂理,真係想喊.超級辛苦.+

希望合格啦!真係好辛苦!

回覆:2014年10月18日今天終於考完五級樂理

我都係但求合格,就算!

回覆 kimmy2006 的帖子

考完阿女鬆了一口氣, 但用了這個星期溫樂理, 這個星期四又開始測驗啦!  阿女話容易喎, 都唔知係咪真, 起碼生字識喎
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

回覆:Crabtree 的帖子

我都有陪仔一齊考,希望齊齊過關!

這個既艱辛又痛苦的過程终於完结,真係吾想重考!

醒目開學勳章

這三個月樂理課程真辛苦,難為個女成個暑假不停咁做功課,現在終於可以休息吓,只望合格唔使再嚟

我仔今年暑假也參加了六人小組班,  博一博參加了這次考試,  如果合格就好了....

回覆 小佳 的帖子

咁 10月18日考完試, 您仔仔有無講理吾理想?
[img align=right]http://www.3g365.com/customavatars/188884.jpg[/img]

回覆 BigApple 的帖子

佢話都ok, 早就做完, 有些術語也識, 例如langsam 都知 "緩慢",  不過我就有些半信半疑, 小朋友通常高估自已, 其實很多佢都靠背, 有些都沒明, 10月又有考五級小提琴, 這段時間壓力也大,  溫習時間有限, 所以就要睇最後好吾好彩.  如果吾pass 是預料中, 但萬一pass 就喜出望外,  一定會好好獎勵.
   .  

回覆 小佳 的帖子

咁咪開心囉, 一定合格嘅, 一齊等好成績!
[img align=right]http://www.3g365.com/customavatars/188884.jpg[/img]

回覆 BigApple 的帖子

其實要等幾耐?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

回覆 Crabtree 的帖子

6~8 星期, 應該 12月頭有喇

Crabtree  Thx  發表於 14-10-29 10:26
‹ 上一主題|下一主題