用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣圓玄幼兒園校務處一職員態度極差令人好不滿(長) ...
go

荃灣圓玄幼兒園校務處一職員態度極差令人好不滿(長) [複製鏈接]

說未開學前去校務處買校服,交留位費等時候已對佢印象唔太好,亳無笑容都算仲要講野態度好串,開學後交親錢遇見佢都係態度惹人討厭,前幾日佢同我講我女今個月學費自動轉帳轉唔到。叫我執銀行睇下咩事,要自己再入數再比證明佢地睇,之後返到家老公話一早收到銀行信確認話自動轉帳冇問題,叫我拎執同佢地講,第2日我款到。,副校睇完話唔好意思原來係佢地學校出錯,寫少左我銀行no.一個字,叫我交現金就得,我再問多一次交玩金就得?佢話係,好啦到到4日我執交現金是又遇到戈個討厭既職員,以下係對話:
職:交錢?交咩錢啊?
我:十月學費,因為你地話轉唔到
職:我地呢到唔收錢嫁!你要去自己入!(態度已差)
我:但係琴日副校叫我比現金喎…
職:冇可能!!我地係唔會收錢唔會執銀行嫁!!
我:但佢琴日真係叫我比現金
職員:反眼,秒咀,表情極度不滿同唔耐煩,2話不說衝去搵副校,見佢表情好不滿咁又爭激動咁同副校講我情況,之後副校就黎話冇,我冇講過,叫你比現金姐係叫你執銀行入數!

我同我老公火都黎,咁你就唔好講比現金啦,直接講我自己入啦講咩比現金呢?現金係一張張錢黎係唔同入數囉!而且明明係佢地出錯先入唔到仲咁聲大夾惡?呢個職員同副校既行為已令我對呢間學校非常失望!!我老公仲想同佢地理論,我廢事我女喺學校受罪我叫我老公忍!但真係好不滿啊!

0    0    0    0

k1可轉就轉校吧,職員對家長已如此,對小朋友(家長唔係身邊)時唔知會點

回覆 sunnymama2 的帖子

Suggested

回覆:sunnymama2 的帖子

我都係咁打算,真係好過份啊

‹ 上一主題|下一主題