用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 1歲bb in PN
go

1歲bb in PN [複製鏈接]

如問下有冇媽媽BB一歲左右就帶去INTERVIEW,
其實咁細個,咩都唔識,可以點IN丫?
我BB下個月IN,但佢而家都未識自己企定,
叫佢指下野都唔識,咁係咪可以唔駛去IN丫!?
   0    0    0    0

回覆 yyaann12345 的帖子

我對B呢個星期日已經有interview,14個月,真係唔知IN到D咩!!!

回覆:yyaann12345 的帖子

我個9月B真係企都沒企得穩,都唔知in乜

我都係, 諗緊, 其實係咪真係應該理智少少, 唔好浪費大人和BB時間

個INTERVIEW 都係哂鬼氣

回覆:1歲bb in PN

企都唔穩呀我個9月B!可能in 家長

我個仔上年第一場面試係13個月,其實老師們都心中有數小朋友係細仔未必樣樣做到,但叫拎個經驗咁囉,最後見6間都有3間收

cpc608  Very good!  發表於 14-10-17 12:11
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v653/justinejustine/.jpg[/img]

我個仔未夠1歲in 方方,最緊要識坐同遞下野比老師,d 老c 都係睇下佢地嘅反應者。 個個b 都係差唔多la。 最後都有offer

我下個月IN PN班, 好担心, D人話又要識講自己名, 又要認顏色, 對一歲多BB真係無咩可能, 不過IN下當取經驗, 第日IN K班無禁驚
‹ 上一主題|下一主題