用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日收到啟思 N班 interview email
樓主: ella_805
go

今日收到啟思 N班 interview email   [複製鏈接]

回覆 rieiki1212 的帖子

Thanks!  有咁多人報名,睇怕都係waiting 多

回覆:今日收到啟思 N班 interview email

我個仔係11.1in,老師同小朋友玩玩具,感覺好舒服,唔會俾小朋友和家長壓力,我仔in完都唔捨得走。我見其他小朋友都有貼紙,應該無咩意思,想小朋友黎過呢間學校都開心下啫。

引用:Quote:ella_805+發表於+14-11-9+11:54+我in

原帖由 teteemem 於 14-11-10 發表
佢都有俾貼紙我個女, 但無再問我priority... 係咪應該無望喇?
我覺得都係啲admin問題嚟啫!

引用:我個仔係11.1in,老師同小朋友玩玩具,感覺

原帖由 haruhimiyuki 於 14-11-10 發表
我個仔係11.1in,老師同小朋友玩玩具,感覺好舒服,唔會俾小朋友和家長壓力,我仔in完都唔捨得走。我見其他 ...
Agree! 大家唔好諗咁多~ 一齊等email good luck!

ella_805 發表於 14-11-10 12:25
Agree! 大家唔好諗咁多~ 一齊等email good luck!
我覺得等衣個星期好漫長呀, 日日係咁check實個email, 又無消息, 其他又無消息, 好驚1間都唔收佢...

回覆:null

請問幾時有結果?

引用:請問幾時有結果? +

原帖由 貓貓人 於 14-11-10 發表
請問幾時有結果?
12月6日

引用:我個仔係11.1in,老師同小朋友玩玩具,感覺

原帖由 haruhimiyuki 於 14-11-10 發表
我個仔係11.1in,老師同小朋友玩玩具,感覺好舒服,唔會俾小朋友和家長壓力,我仔in完都唔捨得走。我見其他 ...
大家唸多左,我舊年經驗貼紙係無意思

回覆:haruhimiyuki 的帖子

呢間真係happy school

引用:呢間真係happy+school +

原帖由 myki 於 14-11-10 發表
呢間真係happy school
我係用家,真係好happy,我仔n班日日玩到好開心,不過英文方面真係弱,大家要衡量一下

今日收到PN 下午校offer, 考慮中。

引用:今日收到PN+下午校offer,+考慮中。 +

原帖由 yinyingbaby 於 14-11-28 發表
今日收到PN 下午校offer, 考慮中。
Same, received pm offer... Might write a letter to request am waiting ..

‹ 上一主題|下一主題