用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 平田救世軍 vs 啟思邊間好?
樓主: ha0930
go

平田救世軍 vs 啟思邊間好? [複製鏈接]

引用:各位好,+我是新加入的媽媽,+希望各位可以給

原帖由 Toby0913 於 14-11-20 發表
各位好, 我是新加入的媽媽, 希望各位可以給我點意見...

上星期收到信 - 平田救世軍收左我囡囡出年 K1 下午 ...
我都有同你一樣的諗法,面試時又唔覺得有咩特別,阿囡表現都係一般正常的表現,我囡比較好彩,收左佢上午班k1,我仲未決定比唔比佢讀。最近都有去睇下教育局的視學報告,評語都好正面,1516中!

引用:Quote:原帖由+Toby0913+於+14-11-20+發表各

原帖由 chk1128 於 14-11-20 發表
救世軍唔係間間都難入。只係部份的難入。平田救世軍唔係屬於難入個間。佢只係因為救世軍多人入效應先令到間 ...
多謝你既寶貴意見,我女都好好彩收左佢明年上午k1, 想請問聲k1 係咪有英文及普通話堂?一星期大約有約多日呀?有功課嗎?謝謝

我都想讀上午班呀…可能會寫信去 request 睇下可唔可以轉上晝
你地有無報金麗呀?

引用:我都想讀上午班呀…可能會寫信去+request+

原帖由 Toby0913 於 14-11-20 發表
我都想讀上午班呀…可能會寫信去 request 睇下可唔可以轉上晝
你地有無報金麗呀?
...
我無報金麗,但報左靈糧,要12月先知結果

回覆:sukilau72 的帖子

每星期三堂英文,兩堂普通話。k1學緊連線認字。

回覆:sukilau72 的帖子

k1開每天都有一份功課。

引用:k1開每天都有一份功課。 +

k1開每天都有一份功課。
Thanks for your reply

引用:Quote:原帖由+Toby0913+於+14-11-20+發表各

救世軍唔係間間都難入。只係部份的難入。平田救世軍唔係屬於難入個間。佢只係因為救世軍多人入效應先令到間 ...
謝謝你意見!

‹ 上一主題|下一主題