用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 今日係CAC做左評估,係自閉譜系,好down
樓主: honok2010
go

今日係CAC做左評估,係自閉譜系,好down [複製鏈接]

引用:Quote:honok2010+發表於+14-10-7+08:26+我

原帖由 free_style 於 14-10-07 發表
GF麵粉不夠的,先買 xathan gum,它可以令GF麵粉即使無小麥蛋白,但仍然可以有些筋性,睇 PACKIN ...
Xathan little giant 有得賣嗎?

引用:我已買了麵包机,但吾知從何入手好? 淨係

原帖由 honok2010 於 14-10-07 發表
我已買了麵包机,但吾知從何入手好?
淨係買左包GF 麵粉!
Me too.. 不如交流下

Vichang 發表於 14-10-7 20:13
Xathan little giant 有得賣嗎?
Little giant 有售的,但而家得大包裝。一包過百蚊,我估二十個人夾份買,才會用得哂。咁你可能最少也要十份夾埋才好買。
我之前用的 dove 牌子的 xathan gum,幾十蚊一筒,有排用。

回覆:今日係CAC做左評估,係自閉譜系,好down

各位,請問第1次約見CAC姑娘會做d咩? 姑娘會睇下係咪有需要排期做測試? 定係循例見下面登記下?

因為聽大家講都要排9個月,請問姑娘到時會唔會有建議喺等待期間做d咩?

回覆 honok2010 的帖子

咁快排到服務?可否給我一點關於明爱自閉訓練計劃資料?

引用:阿囝刚2歲,今日係cac見兒科做左評估,正正

原帖由 honok2010 於 14-09-30 發表
阿囝刚2歲,今日係cac見兒科做左評估,正正是我估計一样,阿囝係屬自閉譜系,排I位,但要一年半時間,係呢 ...
屬自閉譜系,有沒有「懷疑」這兩個字?

引用:阿囝刚2歲,今日係cac見兒科做左評估,正正

原帖由 honok2010 於 14-09-30 發表
阿囝刚2歲,今日係cac見兒科做左評估,正正是我估計一样,阿囝係屬自閉譜系,排I位,但要一年半時間,係呢 ...
請問係「確診自閉譜系」定「懷疑自閉譜系」?

回覆:今日係CAC做左評估,係自閉譜系,好down

For my son, he is 懷疑自閉症譜系.

回覆 honok2010 的帖子

我都想做生物療法!求介紹 謝謝
‹ 上一主題|下一主題