用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 組班學全科英文Kowloon bay
go

組班學全科英文Kowloon bay [複製鏈接]

小女3歲半,想搵多1-2名小朋友一齊組班學英文,有reading,phonics…外籍老師教授,地點Kowloon bay,時間星期一至五上午或5點半後,或者星期六全日,可以夾時間!  機構English circle,$200一堂1小時,有興趣可pm,thx

0    0    0    0

回覆:組班學全科英文Kowloon bay

有興趣 可否send details比我?

引用:有興趣+可否send+details比我? +

原帖由 allai 於 14-10-06 發表
有興趣 可否send details比我?
已pm

回覆 hayleyhoho 的帖子

已pm給你

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下 "please pm me" 或 "please check pm" 等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題