用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局陳守仁小學 全英語男童軍
go

全英語男童軍 [複製鏈接]

各位新知舊雨,

近日有幾位家長問會否有英文的男童子軍, 當然是有的, 如有興趣的請聯絡如下:

Silver Jubilee District
Scout Association of Hong Kong
Rm. 1023, 10/F Hong Kong Scout Centre
Scout Path, Austin Road
Kowloon

Email: [email protected]

Grasshoppers - 5 to 8 years old
Cubs - 8 to 11 years old
Scouts - 11 to 16 years old

DaddyCool
   7    0    0    0

回覆:DaddyCool 的帖子

其實學校有冇童軍旅?
好似唔覺眼有!

引用:其實學校有冇童軍旅? 好似唔覺眼有! +

原帖由 forester 於 14-09-15 發表
其實學校有冇童軍旅?
好似唔覺眼有!
學校有,好似四年級先有。我仔都係五年級抽中,玩左一年,今年唔知得唔得呀。

回覆:silvia_ng 的帖子

Thx!

oh thx for info !
我見P3 ECA 有CUBs , 不知同不同童軍, 又不知中不中

引用:Quote:原帖由+forester+於+14-09-15+發表其

原帖由 silvia_ng 於 14-09-15 發表
學校有,好似四年級先有。我仔都係五年級抽中,玩左一年,今年唔知得唔得呀。

...
eca 童軍都是用english上?

‹ 上一主題|下一主題