用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Cannan 學卷
go

Cannan 學卷 [複製鏈接]

Cannan 15-16 有 7 間可用學卷了, 可打電話check check.
九龍城
富榮
海濱
荃灣
小西灣
香港仔
沙頭角
   11    0    0    0

回覆:daddyday 的帖子

幾時公佈架 如果課程全綫一樣 點解要比貴學費讀呀

回覆:Cannan 學卷

咁今年讀k1 , k2 咪仲要比貴學費一年?

[img align=right]http://as-luv2-454139179.blog.ocn.ne.jp/nova/images/tamama.jpg[/img][img align=left]http://game.21cn.com/zhuanti/comic/keroro/images/keroro.jpg[/img]

小花子 發表於 14-9-12 16:00

You can call Cannan and ask because this news is from school notice.My son is K3 now.

我覺得K1流失好多學生, 所以轉回有學劵。我小朋友是N班學生, 因考到龍+有學劵K1已轉校 。

你消息係邊度收返黎?
小女讀你以上講的其中一間迦南,
從未聽過15-16年可以用返學劵,

唔好意思,我剛剛打過去問,佢話15-16真係有..咁小女讀緊k2,即k3用得?

引用:+本帖最後由+cat8141210+於+14-9-12+17:51+

原帖由 cat8141210 於 14-09-12 發表

你消息係邊度收返黎?
要比埋今年貴學費,明年九月開始。

[img align=right]http://as-luv2-454139179.blog.ocn.ne.jp/nova/images/tamama.jpg[/img][img align=left]http://game.21cn.com/zhuanti/comic/keroro/images/keroro.jpg[/img]

係真,
我打返學校問左,
咁就好了15-16年可以用返學劵
謝謝樓主的資料

黃埔係咪無?咁有同無既課程會唔會一樣?

有d有 有d冇 真系唔太公平, 除非課程有唔同啦

我女兒現讀k1,但無申請學卷,幾時可申請?

引用:+本帖最後由+cat8141210+於+14-9-12+17:51+

原帖由 cat8141210 於 14-09-12 發表

你消息係邊度收返黎?
理應立刻申請後用。因我仔讀K3迦南,有家長已收到學校通吿互相告知。

引用:我女兒現讀k1,但無申請學卷,幾時可申請? +

原帖由 bebe321 於 14-09-12 發表
我女兒現讀k1,但無申請學卷,幾時可申請?
學卷可自己申請。上教處網上看看。

課程一樣?這個我不知。但我仔那間不在轉回有學卷之列,K3日日英文net teacher, PTH 每週2至3天。
我仔是學卷尾班車。課程比無時深了很多。

就算依家申請左學券,都要明年先用得。

我今日都收到通告,我諗到時學校會比埋學券申請表我地

我最想知出年課程會唔會又改?有學券限制有多返了

小花子 發表於 14-9-12 16:00
係囉, 我小朋友今年都是K1, 是否即是下年升K2就可以用學券? 我未申請學券啊!!

daddyday 發表於 14-9-12 19:33
課程一樣?這個我不知。但我仔那間不在轉回有學卷之列,K3日日英文net teacher, PTH 每週2至3天。
我仔是學 ...
你仔現在是K3, 咁即是佢用緊學券啦? 即係有學券時都日日有英文net teacher, 是嗎?

回覆:chrischo2002 的帖子

K2 時不是曰日有,K3才是。
但之前K1並冇太多net但K2起看到請了很多net teachers 任教。

我女今年K2,由N班開始喺度讀,當時返左N先轉由K1開始冇學券,見阿女讀得開心,冇學券都照讀,交左2年學費,而家又話下年轉番學券,感覺學校成日轉真係令人無所適從!我地第一年轉冇學券既家長,好似白白交左2年學費!甘下年轉番學券,課程唔通又教番淺D?

‹ 上一主題|下一主題