用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

收到信喇

囝囝有first waiting offer, 都好開心喇😆😆😆

回覆:收到信喇

有呀,不過剛啱睇完其他家長嘅post, 原來佢哋全部冇出conditional offer, 變相搞多次interview

我個仔都係first waiting list,即係點?

回覆 英俊爸爸 的帖子

我哋都收到信, 係waiting list , 但請問點知係first waiting? 另外,其實有冇人收到取錄信?

有無人係收左!

回覆 xandranatalie 的帖子

信上面有寫明係first waiting
但又要父母上堂,去到下年六月,一個月一堂,達八成出席率,加要交埋功課,
先有得甄選

完全唔明個程序係點,而且仲要拖咁長,都未一定得

我囡囡也今天收到first waiting

回覆 huicat 的帖子

其實我都同意,咁樣係好。但大家都嬲係點解唔係簡介會一早咁講。仲要寫8月知結果?換來係一次又一次既面試??其實一早講好要見3輪?咁唔得咩?

最怕就係上晒10堂 + 3rd interview埋, 最終都冇offer咋.

仲未收到信,請問响邊個校舍上講座?

llhlee 發表於 14-9-12 22:50
仲未收到信,請問响邊個校舍上講座?
將軍澳

收到waiting , 話出年6月再call interview , 是否今年只分first waiting and waiting , 沒有直接取錄呢!

苦惱!!   

引用:收到waiting+,+話出年6月再call+interview+

原帖由 momamoma 於 14-09-12 發表
收到waiting , 話出年6月再call interview , 是否今年只分first waiting and waiting , 沒有直接取錄呢!  ...
冇呀,有人打去話今次只出first waiting同waiting (2nd)咋。

有無人之first waiting 有多少人? 重要交功課再决定???
咁waiting list 嘅是否=. 🈚️希望

收到waiting list,係唔係唔晒上堂呀?

引用:收到waiting+list,係唔係唔晒上堂呀?

原帖由 Candyhong 於 14-09-13 發表
收到waiting list,係唔係唔晒上堂呀?
唔洗上

回覆 niclicma 的帖子

咁係唔無希望被錄取呀