用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方2015/16 PN唔收細B
go

方方2015/16 PN唔收細B [複製鏈接]

之前睇到D POST話方方收細B, 但1剛剛睇到方方2015/16 PN入學申請唔收細B啦! 好灰!!
"二零一五年八月開課時滿兩歲皆可於指定日期內報名"

0    0    0    0

引用:之前睇到D+POST話方方收細B,+但1剛剛睇到方

原帖由 vickyl28 於 14-09-01 發表
之前睇到D POST話方方收細B, 但1剛剛睇到方方2015/16 PN入學申請唔收細B啦! 好灰!!
"二零一五年八月開課時 ...
收的
只係9月足2歲就準時開學 未足的就等足2歲時先插班
interview如成功照樣會話收你 安排留位等
只係開學日期depends on出生日期

回覆 huggiesbb 的帖子

咁係咪照報名呀?

引用:回覆+huggiesbb+的帖子 咁係咪照報名呀?

原帖由 vickyl28 於 14-09-01 發表
回覆 huggiesbb 的帖子

咁係咪照報名呀?
係呀照報 因我之前都打去問過

回覆:方方2015/16 PN唔收細B

方方最鍾意收細b,佢會最早比offer 你地

呢2年好唔同,   2011佢仲收細B , 只要你肯排, 實有AM 位.

2011年收細B學校:  SJC 聖若望, (2間) 方方 , 明慧(太子)

請問方方係咪要自己去攞申請表格架???

回覆:hebe2010 的帖子

唔係,舊年一樣收好多細b,我識嘅都有四個,十二月出世嘅都有

回覆:vickyl28 的帖子

‹ 上一主題|下一主題