用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔祟真幼稚園-2015-2016年度新生簡介會問卷 ...
go

大埔祟真幼稚園-2015-2016年度新生簡介會問卷 [複製鏈接]

慘.......唔見咗份新生簡介會問卷點算? 有冇人可以COPY俾我?

0    0    0    0

大埔?

回覆:月光夢魔兔 的帖子

分問卷好似有校印,未必copy到

回覆 Wongleungyuen 的帖子

大埔祟真幼稚園即係深水步個間?

回覆 Wongleungyuen 的帖子

你唔講都冇留意真係有校印.

回覆 Sonija.mimi 的帖子

報左唔等於有得IN, 如果你有得IN 我無, 到時我比你! OR 我有得IN都未必會IN, 到時再決定!

回覆:megwong1 的帖子

Yes 大埔嗰間
吓…原來報咗唔係一定有得in架?仲要抽中先可以in是嗎?
我見佢寫in嘅時候要帶問卷,我仲以為有問卷先可以報名同in添!
咁我唯有照報,大吉利是你冇得in就俾份問卷我可以嗎?

引用:回覆+Sonija.mimi+的帖子 報左唔等於有得I

原帖由 megwong1 於 14-08-28 發表

報左唔等於有得IN, 如果你有得IN 我無, 到時我比你! OR 我有得IN都未必會IN, 到 ...
Yes 大埔嗰間 吓…原來報咗唔係一定有得in架?仲要抽中先可以in是嗎? 我見佢寫in嘅時候要帶問卷,我仲以為有問卷先可以報名同in添! 咁我唯有照報,大吉利是你冇得in就俾份問卷我可以嗎?

可以

引用:回覆+Sonija.mimi+的帖子 可以

原帖由 megwong1 於 14-08-29 發表

可以
多謝哂

‹ 上一主題|下一主題