用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 King's 藝術體操,定SDM 跳舞
go

King's 藝術體操,定SDM 跳舞 [複製鏈接]

三歲囡囡,邊間好D? 開頭係咪都係學一樣野?

兩間都貴,kings 配件好多,樣樣都要買咁。

交足一年學費就送多D野,但病假冇補堂,有D harsh.

有冇Jm 試過? 分享下。

5    0    0    0

引用:回覆+Tal_mama+的帖子 咁正,+我個女到時試

原帖由 ma_kwan_ma 於 14-08-14 發表
回覆 Tal_mama 的帖子

咁正, 我個女到時試堂後唔知仲有冇得送
我去左king's 試堂, D老師好細個,可能教五六歲都可以,三歲就唔係好識俾指令佢地。

所以我冇join 到個幼兒班。

回覆:King's 藝術體操,定SDM 跳舞

如果上藝術體操, 我覺得AS Chloe都幾好。呢樣野真係比較少地方有得學

回覆:biancalouise 的帖子

King's的行政亂來,用不同方式收費,如果唔不停交錢參加活動同比賽係學唔到野,朋友唔係一次交一年學費,早就走左

回覆:King's 藝術體操,定SDM 跳舞

我囡都學AS Chloe,老師好好,因為開學先暫停,遲d返學穩定左會再返去學!

回覆:ytbb 的帖子

Kings冇去參加公開考試

引用:我囡都學AS+Chloe,老師好好,因為開學先暫

原帖由 monlingling 於 14-09-08 發表
我囡都學AS Chloe,老師好好,因為開學先暫停,遲d返學穩定左會再返去學!

...
可以淨係學藝術體操嗎?

配件食水深唔深? 有冇得表演,增加下小朋友自信呢?

回覆:Angelafyfy 的帖子

可以,食水唔深,有表演,走平實路線,不是走掠水路線,沒有那些要俾好多錢下下買靚衫用錢堆砌的華麗表演,除學費外另外要買體操衫裙買體操球等(玩到果樣先買,不會一開始要你買一大堆不知幾時用到的野),而且價錢合理。

我有朋友的小朋友們在 KXXXX 及SXX 學, KXXXX 的雜費很多, 不停有通告但份份都要比錢,至於演出水準,真是見仁見智. 至於SXX, 好像是精英同學先有比賽及公開演出的機會.

在荔枝角有一間Joystars,十分好,地方大,而者有獨立洗手間, 老師也好 。主要是藝術體操及舞蹈課程。我家小朋友也在這裹學。剛剛的 summer show, 非常精彩. 價錢十分合理。

SDx 要學生自己俾錢表演的。最近有機構邀請它的學生表演,參與的人要付近千元才有得表演。SDx 說這是 "上堂 " 的費用 !!!  簡直O 晒咀。食兩面菜禮  ($_$)

引用:SDx+要學生自己俾錢表演的。最近有機構邀請

原帖由 peggywpk111 於 14-09-11 發表
SDx 要學生自己俾錢表演的。最近有機構邀請它的學生表演,參與的人要付近千元才有得表演。SDx 說這是 "上堂 ...
仲有D衫都六,七百蚊一件,都要自己俾㗎。真係好貴。

引用:可以,食水唔深,有表演,走平實路線,不是

原帖由 monlingling 於 14-09-09 發表
可以,食水唔深,有表演,走平實路線,不是走掠水路線,沒有那些要俾好多錢下下買靚衫用錢堆砌的華麗表演, ...
請問係咪指AS Chloe? 在哪兒?

可以,食水唔深,有表演,走平實路線,不是走掠水路線,沒有那些要俾好多錢下下買靚衫用錢堆砌的華麗表演, ...
我都覺得A S Chloe 幾好,我果個一路都學緊
價錢唔算貴教得又好。

我都想比囝囝學, A S Chloe有收男仔嗎?

引用:我都想比囝囝學,+A+S+Chloe有收男仔嗎?

原帖由 vcb617 於 14-09-15 發表
我都想比囝囝學, A S Chloe有收男仔嗎?
我見都有男仔上

表演和比賽多唔多?

我想囡囡可以增加自信。

‹ 上一主題|下一主題