用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: smb329
go

2015-16 P1. [複製鏈接]

我個小朋友都係17-7 in , 還沒有任何通知
dadabbma

我都聽到係個半月先有通知

回覆:2015-16 P1.

8月中in

回覆 四隻貓 的帖子

2 個鐘?? 我個囡尋日IN, 大概30MIN 就同另外4個小朋友一齊落返黎, 不過我估係佢分5個小朋友批咁玩, 我囡貼的label 係02, 而我見貼label 01 果位小朋友都有一齊出黎, 另外3位小朋友就無留意到係幾多號label.

我問囡囡老師有無問問題, 佢話無, 我再問佢話好多玩具玩.

引用:回覆+四隻貓+的帖子 2+個鐘??+我個囡尋日I

原帖由 YMCA0806 於 14-09-19 發表
回覆 四隻貓 的帖子

2 個鐘?? 我個囡尋日IN, 大概30MIN 就同另外4個小朋友一齊落返黎, 不過我估係佢分5個 ...
點解你女女咁快既?我仔既同學都見左個半鐘。
唔通學校加快左程序?

回覆 四隻貓 的帖子

我都唔知 可能表現太差, 即out

我仔今日in,  都比其他小朋友早出嚟,佢話老師叫名就走,有3,4個同佢一齊出。我估凶多吉少pity:

我今日in,差不多2個鐘聽阿仔講其實好多自由發揮的題目,所以我估有些小朋友講好耐先搞到咁遲...另外每個小朋友都應該有label喎!我幫阿仔登記完,職員俾label我,叫我貼係小朋友身上。我係我個session最早到,所以我係11號(1-10號係上一個session)。同埋我係成姐一齊落黎的。不過我覺得多野講的小朋友好似着數啲,因為比較多open question

‹ 上一主題|下一主題