用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有人買過半套迪士尼美語嗎?
樓主: totopi77
go

有人買過半套迪士尼美語嗎? [複製鏈接]

Moonlight819 發表於 14-8-27 15:26
我買的時候問過顧問,半套沒有主教材是不能畢業的!
我問過顧問,她說買半套是可以畢業的。是否畢業,我都覺得不太重要,重要的是BB真的可以在遊戲中學習英文。這樣日後,他上課學英文說沒有壓力了。

回覆:有人買過半套迪士尼美語嗎?

我買了full set, but i am playing song at the moment, because my baby only 2 months birthed. Compare with before, he is more happy n 脾氣好左平靜d .

回覆:有人買過半套迪士尼美語嗎?

想問下大家有没有比小朋友上過world family 的 play group? 如有,可以分享下D感受嗎,我仔1.5 歲了,想繁比唔比佢上。

引用:回覆+masunko+的帖子 謝謝分享!送貨未?

原帖由 totopi77 於 14-08-10 發表
回覆 masunko 的帖子

謝謝分享!送貨未?希望遲D可以同你交流一下用後心得! ...
step by step 係整套教材的靈魂來的,你買嗰些全部係input, step by step係要佢地運用返出唻。

引用:Quote:Moonlight819+發表於+14-8-27+15:26+

原帖由 masunko 於 14-09-03 發表
我問過顧問,她說買半套是可以畢業的。是否畢業,我都覺得不太重要,重要的是BB真的可以在遊戲中學習英文。 ...
agree..

引用:想問下大家有没有比小朋友上過world+family

原帖由 masunko 於 14-09-28 發表
想問下大家有没有比小朋友上過world family 的 play group? 如有,可以分享下D感受嗎,我仔1.5 歲了,想繁 ...
ok ar..上左一堂,人數比例少於1:5, 價錢中等。配合教材用,我個仔上完堂返屋企聽番d 歌即刻做翻出嚟。

引用:Quote:原帖由+masunko+於+14-09-28+發表想

原帖由 yogaman 於 15-02-02 發表
ok ar..上左一堂,人數比例少於1:5, 價錢中等。配合教材用,我個仔上完堂返屋企聽番d 歌即刻做翻出嚟。

...
乜吾系包左啲pg課程咩?點解要俾錢既?thx

引用:Quote:原帖由+yogaman+於+15-02-02+發表ok+

原帖由 wongyung90 於 15-07-16 發表
乜吾系包左啲pg課程咩?點解要俾錢既?thx
唔包㗎.大部分係逐堂計錢。

引用:Quote:原帖由+wongyung90+於+15-07-16+發表

原帖由 MissMusic 於 15-07-17 發表
唔包㗎.大部分係逐堂計錢。
thx

回覆:masunko 的帖子

是不是日日播碟就OK

引用:是不是日日播碟就OK +

‹ 上一主題|下一主題