用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門英藝
go

屯門英藝 [複製鏈接]

有冇媽媽收到通知N班,話幼兒園教育局註冊未批,要退款?

1    0    0    0

引用:有冇媽媽收到通知N班,話幼兒園教育局註冊

原帖由 IMCNS 於 14-08-06 發表
有冇媽媽收到通知N班,話幼兒園教育局註冊未批,要退款?
九月入學,依家先通知

我都收到消息,依家唔知點算!!
朋友見我個小朋友可能冇N班讀,send左柏麗梓峰教育既 N 班flyer比我,話係新課程,叫我打去問下!

頭先打左去問,聽落好似唔錯,有得選擇語言,又可以選擇一星期返幾多日!

依家心大心細,大家點睇?

回覆:屯門英藝

我都有收到電話通知,佢話保證9月1開學,係未真ga??

引用:我都收到消息,依家唔知點算!!朋友見我個

原帖由 Chanmary2020 於 14-08-06 發表
我都收到消息,依家唔知點算!!
朋友見我個小朋友可能冇N班讀,send左柏麗梓峰教育既 N 班flyer比我,話係 ...
我覺得好過份,之前三四月時催收留位費,到五月又話唔駛交,開完家長會到上個月又叫交留位費,電話通知一星期內要親身上去交,交完現在又話退票,又話學校未申請到批註冊,到依家攪到可能無得讀,唔好玩d家長啦!

引用:我都有收到電話通知,佢話保證9月1開學,係

原帖由 fionyau 於 14-08-06 發表
我都有收到電話通知,佢話保證9月1開學,係未真ga??
但係學校老師話呢一刻唔可以擔保,咁即係點?

係啦,打亂曬我個plan,真係火!
所以依家打算報其他N班讀住先!起碼有書讀先!

你地呢?會報其他嗎?

回覆:IMCNS 的帖子

我明天打去教統局問,今日打過个位小姐出左去~

回覆:Chanmary2020 的帖子

點報?9月開學了,其他學校收晒生啦~

引用:我明天打去教統局問,今日打過个位小姐出左

我明天打去教統局問,今日打過个位小姐出左去~
我今日都係打過教局問,負責個同事都係明日返,可能我們問都係同一人!
學校今日親自派老師送票來:;pppp:

所以我打算去centre報!報我朋友今日比我睇o個張宣傳單張o個間,係柏麗!

引用:所以我打算去centre報!報我朋友今日比我睇

原帖由 Chanmary2020 於 14-08-06 發表
所以我打算去centre報!報我朋友今日比我睇o個張宣傳單張o個間,係柏麗!

...
等明日問完教育局先決定!
柏麗個間好嗎?

我打過去問,聽落唔錯!依家都冇選擇,打算讀住先!
好呀!你問完有乜消息記住update我,唔該!

你有興趣可以打去問下,柏麗22樓梓峰教育!

引用:你有興趣可以打去問下,柏麗22樓梓峰教育!

你有興趣可以打去問下,柏麗22樓梓峰教育!
Thx

回覆:IMCNS 的帖子

我去了學校,但我堅持唔拿回支票,我點知佢開成後又会點?

引用:Quote:原帖由+Chanmary2020+於+14-08-06+發

我覺得好過份,之前三四月時催收留位費,到五月又話唔駛交,開完家長會到上個月又叫交留位費,電話通知一星 ...
唉 最終希望批啦 英藝真係細龍b既n班既唯一希望黎

引用:我去了學校,但我堅持唔拿回支票,我點知佢

我去了學校,但我堅持唔拿回支票,我點知佢開成後又会點?
老師話教育局未批到唔收得$所以要退還款,問家地址,重親自送上來!平日都係寄來,怎會兩個老師親自來!
其他媽媽又收到票未?

引用:Quote:原帖由+fionyau+於+14-08-06+發表我

老師話教育局未批到唔收得$所以要退還款,問家地址,重親自送上來!平日都係寄來,怎會兩個老師親自來!:un ...
已收 4千幾既一張票 今日再問過英藝 話個牌會9月前出 到時會再聯絡我地 希望無呃家長啦

回覆:namnamnamlolo 的帖子

教育局話真係未批到!一日未出學校都唔可以收$

‹ 上一主題|下一主題