用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嶺南大學香港同學會小學 學校午膳供應商
go

學校午膳供應商 [複製鏈接]

請問家長們學校午膳供應商係邊間呢??? 訂餐方便會點安排架??

考慮緊比小朋友自己帶飯, 但想先了解下學校供應商....

謝謝...
   0    0    0    0

回覆:sakesakee 的帖子

據我了解,係請“維他天地”嘅人去學校廚房煮,唔係叫飯盒,所以貴少少

引用:據我了解,係請“維他天地”嘅人去學校廚房

原帖由 a_for_apple 於 14-07-22 發表
據我了解,係請“維他天地”嘅人去學校廚房煮,唔係叫飯盒,所以貴少少

...
thx...
如果係咁都唔錯, 怕係平時嗰啲一早煮定唔知隔幾耐送去學校嗰種

回覆:sakesakee 的帖子

餐單都幾吸引㗎,每日有湯,有水果

因為係供應商到學校即場煮, 所以唔會好似其他學校咁有 ABCDE 餐選擇, 煮乜食乜.

回覆 chanwendy 的帖子

都唔錯呀,, 有A-Z 餐揀都無用, 最重要係唔想阿囡日日食飯盒同埋焗得太耐啫...

引用:因為係供應商到學校即場煮,+所以唔會好似其

原帖由 chanwendy 於 14-07-23 發表
因為係供應商到學校即場煮, 所以唔會好似其他學校咁有 ABCDE 餐選擇, 煮乜食乜. ...
學校咁細都可以即場煮?
真係估吾到喎!

[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]
‹ 上一主題|下一主題