用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 CCKG除了收好多st. cat k1學生,還有邊間都比較多收的? ...
go

CCKG除了收好多st. cat k1學生,還有邊間都比較多收的? [複製鏈接]

CCKG除了收好多st. cat k1學生,還有邊間都比較多收的?謝謝!

2    0    0    0

St Cat 唔見得特別多,我囝囝個班真係分得好散,來自好多唔同既幼稚園,學卷/非學卷,本地/國際乜都有..
我並不需要看到你現在跑得有多快,只寄望看到你日後跑得有多遠

引用:St+Cat+唔見得特別多,我囝囝個班真係分得

原帖由 Patpatmom 於 14-07-14 發表
St Cat 唔見得特別多,我囝囝個班真係分得好散,來自好多唔同既幼稚園,學卷/非學卷,本地/國際乜都有.. ...
恭喜你呀,你仔仔好叻呀~
但你知道interview係問什麼嗎?或者你有無咩心得可以分享下?唔該你呀

acmammy 發表於 14-7-14 17:45

但你知道interview係問什麼嗎?或者你有無咩心得可以分享下?唔該你呀

...

interview 問乜唔太清楚,應該都係簡單對答,估計係睇表達能力同聯想力之類。

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2511211&extra=page%3D1
我並不需要看到你現在跑得有多快,只寄望看到你日後跑得有多遠

引用:Quote:acmammy+發表於+14-7-14+17:45+但你

原帖由 Patpatmom 於 14-07-15 發表
interview 問乜唔太清楚,應該都係簡單對答,估計係睇表達能力同聯想力之類。

http://www.edu-kingdom.co ...
thank you ar~~

‹ 上一主題|下一主題